Bobi pravi šoumen! Sa Lukom na pivo u gradu, pa širenje dvoranom Golden Stejta (VIDEO)

19.05.2022

05:54

0

Autor: 24sedam

Srpski i slovenački reprezentativac privlače pažnju gde god da se pojave u Americi

Bobi pravi šoumen! Sa Lukom na pivo u gradu, pa širenje dvoranom Golden Stejta (VIDEO)
bobi - Copyright Printscreen/YouTube

Srpski centar Bobi Marjanović zanimljiva je pojava u svakom delu Amerike, pa ni San Francisko gde njegov Dalas igra finale Zapada protiv Golden Stejta, nije izuzetak.

Njegov korak se svuda prati, a da stvar bude zanimljivija onako visok uvek je dobar orjentir i novinarima i navijačima, jer je siguran znak da se tu negde, u blizini, nalazi i Luka Dončić, najbolji igrač Mevsa.

 

 

 

Dva Srbina, koja igraju za različite reprezentacije, odavno su nerazdvojan tandem, sve dok ne izađu na parket, jer onda pravila ponašanja određuje trener Džejson Kid, koji Marjanoviću ne poklanja previše pažnje tokom ove sezone.

To ihj ne sprečava da uživaju u druženju, pa su tako pred prvi meč sa Golden Stejtom uočeni u gradu kako piju pivo. U njihovom društvu bio je i asistent Kida bivši selektor Srbije Igor Kokoškov, tako da se oko ispijanje jedne čaše piva uz ručak neće praviti problem i neće biti označen kao glavni uzrok poraza u prvom meču.

 

 

 

Pre utakmice Bobi je, naravno, imao svoj šopu program - od ulaska u dvoranu sa "širenjem" do zagrevanja i šuteva sa trojke, gde je opet pokazao kako i čovek od 225 centimetara može imati meku ruku.

 

 

Dalas je poražen u prvom meču finala plej-ofa na Zapadu rezultatom 112:87.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike