Mbape u Realu – otkriveno koliko će Francuz zarađivati na Bernabeuu!

16.05.2022

18:18

0

Autor: 24sedam

Kilijan će biti najplaćeniji igrač Madriđana

Mbape u Realu – otkriveno koliko će Francuz zarađivati na Bernabeuu!
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Izgleda da je sve spremno za letnju transfer bombu u Madridu! Kilijan Mbape u ponedeljak je objavio da je doneo konačnu odluku o tome u kojem će klubu igrati naredne sezone, a nekoliko sati kasnije španska „Marka“ je objavila da je sjajni Francuz rekao definitivno DA madridskom Realu.

Ubrzo je stigla i još jedna potvrda te vesti. Naime, italijanski stručnjak za transfere Nikolo Skira objavio je detalje ugovora koji su na „Santijago Bernabeuu“ spremili za reprezentivca „trikolora“, koji bi trebalo da postane najplaćeniji fudbaler u ekipi Karla Anćelotija.

Čim stavi paraf na ugovor do 2027. godine sa „kraljevkim klubom“, na račun Mbapea će leći 40 miliona evra, koliko bi mogla da mu iznosti i godišnja plata tokom trajanja petogodišnjeg ugovora.

Navodno, Kilijan će na „Bernabeuu“ imati zagarantovanih 30 miliona evra godišnje, dok će preostalih 10 zavisiti od ostvarenih bonusa za učinak na terenu, što znači bi na isteku ugovora jedan od najboljih fudbalera današnjice mogao da bude bogatiji za neverovatnih 240 miliona evra.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike