Sjajno i neverovatno! Niz Mesija, Nejmara i Ronalda naslućuje bombu u Madridu! Da li će ga Mbape nastaviti?

12.03.2022

20:26

0

Autor: 24sedam

Detalj je direktno vezan za golove u Ligi šampiona

Sjajno i neverovatno! Niz Mesija, Nejmara i Ronalda naslućuje bombu u Madridu! Da li će ga Mbape nastaviti?
profimedia-0665513136 - Copyright Profimedia

Iako Evropa dugo već bruji o završenom poslu Kilijana Mbapea i Real Madrida, zvanične potvrde nema ni sa jedne strane. Spekulacije su malo utihnule uoči dvomeča osmini finala Lige šampiona između „kraljevskog kluba“ i PSŽ, ali onog momenta kada je Karim Benzema het-trikom na „Bernabeuu“ trasirao Realu put ka četvrtfinalu elitnog takmičenja priča oko dolaska francuskog napadača u špansku prestonicu ponovo je aktuelizovana.

Najveći kontinentalni sportski mediji pokušavaju na sve načine da dođu do potvrde bombastične vesti, ali zasad nailaze na zid i donose svoje zaključke na osnovu brojnih poluinformacija koje stižu do njih.

Iako sve ukazuje na to da ćemo Mbapea od leta gledati u belom dresu, Parižani se još nadaju da bi u poslednji čas mogli da ga ubede da ostane na „Parku prinčeva“.

A dok se zvanična potvrda neke od strana iščekuje, fudbalski fanovi se sjajno zabavljaju i povlače paralele sa sličnim slučajevima iz prošlosti. A jedan je zaista impozantan.

Naime, pedantni statističari izvukli su neverovatan podatak, koji naslućuje da bi projektovani naslednik Kristijana Ronalda i Lea Mesija na vrhu liste najboljih fudbalera sveta trebalo da završi u Madridu.

Hronologija je sledeća…

 

 

Nejmar je svoj poslednji gol u Ligi šampiona u dresu Barselone postigao 8. marta 2017. godine protiv PSŽ-a, a nekoliko meseci kasnije je završio na „Parku prinčeva“.

Kristijano Ronaldo je poslednji put mrežu u elitnom takmičenju, u dresu Reala, zatresao na duelu sa Juventusom 11. aprila 2018. godine, a nekoliko meseci kasnije stigao je u Torino.

Leo Mesi se od Lige šampiona s kapitenskom trakom Barselone, kao strelac, oprostio na utakmici sa PSŽ-om 10. marta 2021. godine, da bi prošlog leta bio predstavljen u Parizu kao najveće pojačanje u klupskoj istoriji.

Kilijan Mbape je, barem za ovu sezonu, poslednji gol u elitnom takmičenju kao napadač „svetaca“ postigao protiv madridskog Reala 9. marta 2022. godine. Da li će se neverovatna istorija ponoviti?

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike