Bomba samo što nije eksplodirala, Francuzi znaju sledeći potez Mbapea

13.05.2022

07:21

0

Autor: 24sedam

Najbolji francuski fudbaler sve bliži izlaznim vratima Pari Sen Žermena

Bomba samo što nije eksplodirala, Francuzi znaju sledeći potez Mbapea
kilijan mbape 3 - Copyright Profimedia

Na mesec i po dana od isteka ugovora sa Pari Sen Žermenom, francuski Le Parisijen piše da se Kilijan Mbape priprema za selidbu u špansku prestonicu.

Pozivajući se na svoje izvore u Real Madridu, ovaj list navodi da napadača francuskog šampiona očekuje šestogodišnji ugovor sa "kraljevskim klubom" i da je poslednjih dana ubrzana komunikacija između svih zainteresovanih strana u ovom transferu.

U Parizu se, međutim, nadaju da nije sve izgubljeno oko produžetka saradnje sa Mbpaeom, iako postoje signali koji su za njih obeshrabrujući. Tu se pre svega misli na izjavu majke igrača Fejze Lamari koja je nedavno demantovala informacije od poverljivih izvora koji su sugerisali da pregovori sa PSŽ idu u dobrom smeru. Ona je, takođe, citirana i na stranicama Marke, a u toj izjavi se moglo naslutiti da je 24-godišnji Francuz u ovom trenutku bliži odlasku u Real nego ostanku na "Parku prinčeva".

Ako se odluči za Real Mbape će doći kao slobodan agent što će mu znatno uvećati platu i "komisiju", kako se u Srbiji popularno zove novac koji igrač i menadžer dobijaju od novog kluba kao bonus zbog ne plaćanja obeštećenja prethodnom klubu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike