Pao potpis na Marakani! Zvezda vezala talentovanog štopera do 2024. godine!

16.05.2022

16:44

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli objavili dogovor sa mladim fudbalerom

Pao potpis na Marakani! Zvezda vezala talentovanog štopera do 2024. godine!
540x_aca lukic 850 - Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Dok Dejan Stanković i njegovi izabranici vode završne borbe u odbrani duple krune, rukovodstvo Crvene zvezde „iza zatvorenih vrata“ završava važne poslove za budućnost kluba. Jedan od njih svakako je produžetak saradnje sa talentovanim štoperom Aleksandrom Lukićem, koji je u ponedeljak produžio ugovor sa crveno-belima do 2024. godine.

Lukić je na najveći srpski stadion stigao u leto 2017. godine, da bi posle osvajanja titule sa kadetskom selekcijom u sezoni 2018/19 potpisao prvi profesionalni ugovor.

Naredne godine sa svojim vršanjacima nastupao je u Ligi šampiona za mlade fudbalere, gde je bio jedan od najboljih aktera na susretima sa Bajernom, Olimpijakosom i Totenhemom i imao velike zasluge za plasman crveno-belih u eliminacionu fazu takmičenja. Takođe, na okršajima protiv moldavskog Šerifa i danskog Midtjilanda stameni štoper je bio jedna od ključnih figura u tima Slavoljuba Đorđevića. 

Visoki centralni bek u aktuelnoj sezoni nastupa na pozajmici u redovima IMT-a gde je nezamenljiv u defanzivnoj liniji “Traktorista”. Odigrao je ukupno 22 utakmice u Prvoj ligi Srbije i imao veliki doprinos u igrama tima sa Novog Beograda koji je nadomak plasmana u najviši rang srpskog fudbala.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike