Ovo sanja svaki dečak, emocije su neopisive! Mladi Stanković posle prvenca u crveno-belom dresu sija od sreće (FOTO, VIDEO)

11.05.2022

19:45

0

Autor: 24sedam

Ovo sanja svaki dečak, emocije su neopisive! Mladi Stanković posle prvenca u crveno-belom dresu sija od sreće (FOTO, VIDEO)
0MET6826 - Copyright MM Press

Oni nešto stariji ljubitelji fudbala, a posebno navijači Crvene zvezde sećaju se kada je jedno detence prvi put zaigralo u crveno-belom dresu.

To detence danas je trener Crvene zvezde Dejan Stanković, a valjda vođen ličnim primerom, često daje priliku mladim fudbalerima da osete seniorski fudbal u njima omiljenom dresu.

Idealna prilika za to ukazala se Stankoviću tokom polufinala Kupa Srbije sa Novim Pazarom, pa ju je i iskoristio.

Jedan od tinejdžera koji su se pojavili na terenu, možda tu ima i neke simbolike, je Nikola Stanković.

Budući as je postigao svoj prvenac u crveno-belom dresu, a do kraja susreta se još jednom upisao u strelce. I svima je jasno kako se oseća posle svega.

- Neverovatne emocije. Svaki dečak od malena sanja ovako nešto, pogotovo mi koji smo ponikli u Crvenoj zvezdi i zaista ne postoji srećniji čovek od mene večeras. Golove bih posvetio porodici, jer su bili tu za mene uvek i hvala im na tome. Ostvarili smo bitnu pobedu, plasirali se u finale Kupa Srbije i okrećemo se narednim obavezama koje nas čekaju - počeo je Stanković, pa čestitao Petru Staniću koji se takođe po prvi put upisao u strelce:

- Čestitam Pekiju na golu, iako sam među prvima dotrčao do njega kada ga je postigao. Veliko veče i za njega i za mene, ali nastavićemo da radimo i treniramo!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike