Zvezda "uništila" Pazarce, a mlađani vezista "ubio pauka": I gađao sam rašlje, nikad ne šutiram napamet (VIDEO)

12.05.2022

14:51

0

Autor: 24sedam

Mladi fudbaleri, Stanković i Stanić samo su potvrdili trijumf nad Pazarcima

Zvezda "uništila" Pazarce, a mlađani vezista "ubio pauka": I gađao sam rašlje, nikad ne šutiram napamet (VIDEO)
stanic - Copyright Printscreen / Youtube / TV Arena sport

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedom od 8:0 izborili plasman u finale Kupa Srbije. Jedan od strelaca u trijumfu nad Novim Pazarom bio je i Petar Stanić. Mladi vezni fudbaler je prihvatio loptu na dvadesetak metara od gola i pogodio same rašlje.

- Gađao sam rašlje. Uvek kada sam u prilici da šutiram, gledam da to ne bude napamet, već da je precizno. Lepo sam zahvatio loptu, otišla je tamo gde treba i presrećan sam zbog postignutog gola.

U nekoliko navrata u prethodnim utakmicama sam bio blizu prvenca, ali sada je tu i moram da kažem da je posebno lep osećaj postići gol za Crvenu zvezdu na Marakani - kazao je Stanić, koji je sa saigračima izborio plasman u finale. Samim tim, i novi duel sa Partizanom. 

- Idemo korak ko korak. Pred nama su još dve utakmice u prvenstvu i toliko nas deli od osvajanja nove šampionske titule. Prvo želimo da stignemo do tog cilja, a onda ćemo da razmišljamo o finalu Kupa. Ipak, drago nam je što smo u prilici da se ponovo borimo za duplu krunu i nadam se da ćemo je odbraniti.

Osim Stanića, prvi, a odmah i drugi gol za Crvenu zvezdu postigao je Nikola Stanković.

- Čestitao sam mu već na terenu, ali želim i ovom prilikom, jer je reč o sjajnom momku i velikom talentu. Bilo je lepo veče na Marakani, mnogo mladih fudbalera, izuzetno ubedljiva pobeda, zaista smo svi bili rastrčani i publika je mogla da uživa u igri i golovima - zaključio je Stanić.

Već u nedelju (18.30), crveno-bele očekuju duel u Kruševcu, protiv Napretka. Prodaje ulaznica biće i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić", u petak, u terminu od 14 do 18 i u subotu od 11 do 18 časova.

Karta za južnu tribinu stadiona "Mladost" prodavaće se po ceni od 400 dinara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike