Ninković kažnjen zbog divljanja! Disciplinci suspendovali igrača Proletera, ali je i "njegov" Partizan na tapetu (VIDEO)

13.05.2022

07:08

0

Autor: 24sedam

Udario je protivničkog igrača dok je bio na travi

Ninković kažnjen zbog divljanja! Disciplinci suspendovali igrača Proletera, ali je i "njegov" Partizan na tapetu (VIDEO)
dzigi - Copyright Printscreen / Youtube / TV Arena sport

Nikola Ninković je suspendovan od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije. Fudbaler Proletera, nekada Partizana kažnjen je četiri meča zbog udaranja protivničkog igrača tokom utakmice Superlige Srbije, sa Radničkim 1923.

Podsetimo, Ninković je faulirao Marka Mirića i oborio ga na travu. A onda ga i šutnuo dok je povređen ležao na terenu. Podigao je Ninković ruku u znak "izvinjenja", ali mu je sudija tada pokazao drugi žuti karton. U tim trenucima, Ninković kome ovo nije prvi ispad je potpuno izgubio kontrolu i krenuo je ka sudiji. Saigrači su ipak zaustavili, ali je usledilo vređanje, praćeno pretnjom prstom.

Na istoj utakmici bilo je još incidenata. Od Kragujevčana je zatraženo izjašnjavanje zbog ulaska navijača u teren i fizičkog napada na klupu Proletera i četvrtog sudiju Marka Ivkovića iz Lajkovca.

Ali to nije jedina odluka disciplinaca. Pokrenuta je postupak protiv Partizana, jer su navijači crno-belih tokom subotnje prvenstvene utakmice sa Vojvodinom vređali skandirali "Pola Mađar, pola ustaša".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike