Mogli smo 5-6 golova da damo Vojvodini! Partizanova "haubica" žali, a zna i da ih tek čeka nešto nezgodno

12.05.2022

08:51

0

Autor: 24sedam

Do kraja sezone crno-beli će igrati sa Voždovcem, Radničkim i Crvenom zvezdom

Mogli smo 5-6 golova da damo Vojvodini! Partizanova "haubica" žali, a zna i da ih tek čeka nešto nezgodno
fkpart-vosa-38 - Copy - Copyright MN Press

Golovima Rikarda Gomeša i Kvinsija Meniga fudbaleri Partizana obezbedili su plasman u finale Kupa Srbije. Vojvodina je samo uspela da ublaži poraz, pa će se crno-beli za trofej boriti sa Crvenom zvezdom koja je savladala Novi Pazar.

Ekipa Aleksandra Stanojevića je dala "samo" dva gola, a mogla je više...

- Bilo je čudno na početku, postigli smo jedan gol, a mogli smo, ne znam tačno, pet, šest, možda. Za neke šanse nismo dobro odlučili u poslednjem trenutku, poslednjem dodavanju ili šut nije bio dobar, ali mislim da smo držali koncentraciju i postigli smo i drugi gol i otišli na poluvreme sa dobrim rezultatom (2:0 prim. aut).

Drugi deo ovog susreta je bio malo teži, bilo je previše toplo i bili smo umorni, ali mislim da smo zaslužili pobedu - kazao je Rikardo koji je već u 4. minutu posle asistencije Lazara Markovića savladao odličnog Emila Rockova.

Napadač sa Zelenortskih Ostrva je u Humskoj dao svoj 35. gol i tako se izjednačio sa Matejom Kežmanom po broju pogodaka u crno-belom dresu u jednoj sezoni. Već u ponedeljak najbolji strelac Superlige imaće priliku da popravi saldo.

Crno-beli će u ponedeljak gostovati Voždovcu u pretposlednjem kolu plej-ofa Superlige.

- Da, njihov teren je nezgodan, sa veštačkom travom, ali što se tiče nastavka sezone spremni smo na sve. Sezona se približava kraju, znamo šta treba da radimo i pokušaćemo da završimo na najbolji moguću način - zaključio je Rikardo.

Do kraja sezone ugostiće i Radnički iz Niša, a za 26. maj je zakazano i pomenuto finale nacionalnog kupa. Gde će se igrati biće određeno žrebom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike