Suze Dušana Vlahovića, opet nije postigao gol, trener ga teši: Tehnički je odigrao odlično, nije gol sve u fudbalu (VIDEO)

07.05.2022

07:08

0

Raste frustracija srpskog napadača, potpuno je jasno

Suze Dušana Vlahovića, opet nije postigao gol, trener ga teši: Tehnički je odigrao odlično, nije gol sve u fudbalu (VIDEO)
vlahovic - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Juventus je u petak šokantno izgubio od Đenove, iako je vodio do 87. minuta. Onda je domaćin postigao gol, pa drugi u 95. za preokret i pobedu.

Dušan Vlahović opet nije postigao gol, što mu je četvrta utakmica za redom da nije postigao gol. Niko ga nije kritikovao, pa ni trener, koji je to umeo da radi i kada je Duci igrao dobro i davao golove.

Vlahović je iz igre izašao u 74. minutu, a kamera ga je nešto kasnije uhvatila na klupi u očiglednom izrazu frustracije. Videlo se da mu je teško, a oči su mu bile vlažne.

 

Trener mu je posle uputio javne izraze ohrabrenja, iako je rekao da je razočaran porazom.

- Ovo je Vlahoviću bila jedna od najboljih utakmica sa tehničkog aspekta. Veoma sam zadovoljan kako je igrao tehnički. Pokušavao sam ranije da objasnim, ali su me napadali kao da ja upropaštavam Vlahovića. On nije igrao toliko mnogo utakmica u Seriji A i zato moramo da nađemo tu neku ravnotežu. Možda nije shvatio da je odigrao dobro, mislim da ćemo sledeće sezone videti definitivni napredak u smislu kako vodi računa o tempu svojih nastupa, ali i da nauči da nije neuspeh ako ne postigne gol, fudbal je više od toga.

Vlahović je ove sezone postigao 23 gola i drugi je na listi strelaca, iza Ćira Imobilea, koji ima učinak od 27.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike