Vezista zove Delije, ali zove i Zvezda! Centar Beograda je izlepljen, i to u crveno-belim bojama! (FOTO)

05.05.2022

15:44

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli su veoma blizu odbrani titule, ali imaju još tri meča da odigraju

Vezista zove Delije, ali zove i Zvezda! Centar Beograda je izlepljen, i to u crveno-belim bojama! (FOTO)
20210817npDelije17 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu dočekati niški Radnički u utakmici 5. kola plej-ofa Superlige Srbije. Ekipa Dejana Stankovića ima dva boda više od najbližeg pratioca, Partizana. Samim tim, nova pobeda bi značila veliki korak ka odbrani trona.

- Svesni smo da je sve u našim rukama i da ukoliko budemo pravi u preostale tri utakmice - bićemo šampioni. Vredno radimo za to, smatram da smo najbolja ekipa u prvenstvu i to dokazujemo iz meča u meč. Naravno da neće biti lako, prošli put smo protiv Radničkog na Marakani igrali u Kupu i tek posle penala smo uspeli da prođemo dalje.

Golman im je odlično branio i na nama je da probamo da budemo sličniji onome u Nišu kada smo ih ubedljivo pobedili. Time bi se još više približili osvajajnju šampionske titule, a to je ono što smo zacrtali kao cilj. U međuvremenu nas čeka i utakmica polufinala Kupa, ali polako, idemo meč po meč - rekao je Srnić, koji je pozvao i navijače da dođu u što većem broju na stadion "Rajko Mitić.

- Naši navijači su neverovatni. Imamo tu privilegiju da i kada smo gosti, dođu u ogromnom broju na tribine i naprave atmosferu kao da smo domaćini. Mnogo nam je lakše i lepše da igramo kada čujemo njihovu pesmu.

Ne sumnjam da će ih doći što više u subotu, a želeo bih i lično da ih pozovem da ispune tribine protiv Radničkog i na taj način nam pomognu da ostvarimo novu pobedu. Jedva čekamo utakmicu, maksimalno smo fokusirani da u finišu sezone budemo najbolji - zaključio je Srnić, koji nije bio jedini koji poziva na utakmicu koja će biti odigrana u subotu, sa početkom u 17 časova.

Na brojnim mestima u Beogradu "osvanuli" su plakati na kojima je i maskota Zvezdan Zvezdanić.

- Odbrojavanje je počelo! Obezbedite na vreme svoju kartu i pratite Zvezdin novi korak u pohodu na titulu. Zvezdan Zvezdanić je već spreman - napisano je na Tviter nalogu crveno-belih.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike