Stankovićeva kritika probudila Bena

01.11.2020

17:17 >> 17:18

0

Autor: J. T.

Sjajni napadač ponovo pogađa

Stankovićeva kritika probudila Bena
Copyright MN Press

Dva gola i asistencija u duelu sa Slovan Liberecom, pa gol u Surdulici protiv Radnika.

Probudio se Mohamed el Fardu Ben, koji prethodnih meseci nije igrao na nivou na kom su navikli Zvezdini navijači, a u razgovoru za klupsku televiziju ispričao je kako je do toga došlo.

Preciznije, šta mu je rekao trener Dejan Stanković.

-Pričali smo, rekao mi je da na nekoliko prethodnih utakmica nisam bio na svom nivou i da ću morati da podignem nivo igre. Poslušao sam ga i rekao mu da i sam nisam bio zadovoljan svojom igrom, ali sada sam mu pokazao da može da računa na mene. Sezona je duga i normalno je da na nekim utakmicama neću biti na vrhunskom nivou, ali moramo da nastavimo dalje – otkrio je Ben.

Sjajni reprezentativac Komora je golovima protiv češkog tima stigao do petog mesta Zvezdinih strelaca u međunardonim utakmicama. Trenutno je na 12 golova, koliko ima i Ričmond Boaći, a ispred njih su Darko Pančev (14), Nikola Žigić (17), Bora Kostić, Dušan Savić (po 20) i najefikasniji – Zoran Filipović (28).

-Trudim se da u ovom klubu ispišem istoriju. Veoma sam ponosan što u tome uspevam i na svakoj utakmici se trudim da postignem nešto veliko. Jako je lep osećaj i ponosan sam na sebe.

Nije se baš u potpunosti Ben složio s konstatacijom da je utakmica protiv Slovana bila njegova najbolja od dolaska u Zvezdu u evrokupovima.

-Mislim da nije to bila moja najbolja utakmica, ali statistika kaže da je sigurno jedna od najboljih. U nekim utakmicama sam i više uživao nego u ovoj, ali i ona je bila odlična.

Zvezda – Radnik (tok utakmice i video)

Partija iz tog duela svakako mu je donela mesto u najboljem timu 2. kola Lige Evrope.

-Na terenu se samo trudim da pomognem saigračima. Zaista je posebna čast biti u timu kola, velika je stvar da Zvezda ima igrača u toj konkurenciji, jer to znači da smo odigrali sjajnu utakmicu. Trudićemo se da nastavimo tako.

Sledeći izazov je Gent, koji idućeg četvrtka gostuje u Beogradu.

-Normalno je da svi očekuju još jednu odličnu utakmicu, ali moramo da budemo oprezni i koncentrisani. Probaćemo, naravno, da ponovimo rezultat iz prethodnog susreta, ali moramo da budemo pažljivi. Za nas je najbitnije da osvojimo tri boda i budemo prvi ili drugi u grupi. Lično verujem da u ovoj grupi možemo da ostvarimo dobar rezultat. Moramo da pobedimo u sledećoj utakmici, a biće sjajno ako opet damo mnogo golova – istakao je Ben.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike