Zvezda i Real deo fudbalskog zemljotresa! Anćeloti će trenirati Milana Borjana?!

03.05.2022

15:41

0

Autor: 24sedam

Menadžeru Madriđana se svidela ideja da se posveti još jednom poslu

Zvezda i Real deo fudbalskog zemljotresa! Anćeloti će trenirati Milana Borjana?!
anceloti - Copyright Tanjug/AP Photo/Paul White/

Na osvojenu titulu prvaka Španije, jedine iz lige petice koja mu je nedostajala, slavni menadžer Karlo Anćeloti doveo je madridski Real do polufinala Lige šampiona.

U sredu će pokušati da napravi i korak više, da nadoknadi jedan gol minusa iz prvog duela sa Mančester sitijem, pa će onda moći na se posveti i ozbiljnijim planovima za budućnost.

U velikom intervjuu Horheu Valdanu čuveni Italijan je natuknuo da mu je Real poslednji klub u karijeri.

- Nakon ovog perioda u Realu, najverovatnije ću otići u penziju. Ali, ako me ovde budu hteli još deset sezona, onda ću verovatno ostati još deset godina. Voleo bih da budem sa unucima, da odmaram sa suprugom. Mnogo je stvari koje sam stavio sa strane, mnogo mesta na kojima nikad nisam bio. Nikad nisam bio u Australiji, nikada u Rio de Žaneiru... Želim i sestru češće da posećujem. Nisam sve to mogao da uradim, nažalost, ali ću to raditi kada se budem penzionisao - iskreno je ispričao Anćeloti.

Profimedia
 

Legendarni stručnjak zatim je dobio interesantno pitanje koje ima veze i sa srpskim prvakom Crvenom zvezdom, a koje bi moglo da izazove veliku "eksploziju" u svetu fudbala. "Ponuđeno" je Anćelotiju da preuzme reprezentaciju za koju brani Milan Borjan, sa idejom da bi mu rad sa nacionalnim timom Kanade oduzimao mnogo manje vremena.

- Zašto da ne? Voleo bih, naravno. Kanada je uradila mnogo dobrih stvari u poslednje vreme - rekao je Anćeloti i otkrio da će baš za Kanadu navijati na Mundijalu pošto njegova Italija nije izborila učešće u Kataru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike