Borjan kapitenski nije želeo da izađe iz igre! Stanković komentarisao povredu golmana, pa se dotakao i jubileja Krstičića

27.04.2022

18:48

0

Uz mnogo muke, Čukarički je poražen minimalnim rezultatom

Borjan kapitenski nije želeo da izađe iz igre! Stanković komentarisao povredu golmana, pa se dotakao i jubileja Krstičića
20220227ivZvezdaPartizan18 - Copyright MN Press

Korak po korak, kolo po kolo i fudbaleri Crvene zvezde sve su bliži odbrani titule domaćeg šampionata.

U okršaju 33. kola Superlige, Zvezda je na stadionu Rajko Mitić savladala Čukarički sa 1:0, a strelac pobedničkog pogotka bio je El Fardu Ben.

Nakon meča, šef stručnog štaba crveno-belih, Dejan Stanković je imao razloga za zadovoljstvo.

- Teška takmičarska utakmica, od prvog do poslednjeg minuta. Naišli smo na jak otpor, ali to smo i očekivali, jer je Čukarički nezgodna ekipa, mlada, poletna, sa jakim intenzitetom. Imali smo šanse i bili smo dovoljno iskusni da privedemo utakmicu kraju. Bio je taj kiks pred kraj, klizanje, ali ovako se ide ka tituli. Ne može uvek da bude realizacija takva da se postignu tri ili četiri gola. Nekada treba biti i pametan, kontrolisati utakmicu i privesti je kraju na pravi način. Težak meč je iza nas, za par dana idemo u Novi Sad, korak po korak. Nastavićemo do kraja šampionata tako, jer je svaka utakmica nova borba i dokazivanje - kazao je Stanković nakon meča, te se dotakao i 100. utakmice Nenada Krstičića u Zvezdinom dresu:  

- Nena je neko ko voli Zvezdu i neko je koga vole navijači. On ostavlja srce na terenu u svakom trenutku.

Na kraju, prokomentarisao je Stanković i povredu kapitena Milana Borjana, sredinom drugog dela, akda se golman previjao od bolova, ali je branio do kraja.

 
- Dobio je udarac, pre toga se žalio na mišić, ali kapitenski nije hteo da izađe iz igre, iako smo hteli da ga zamenimo zbog toga što je trpeo velike bolove, kako su mi preneli doktori. Ipak, to je Milan Borjan, to su naši momci, niko ne ističe belu zastavu i svi idu do kraja - podvukao je Stanković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike