Brutalni dosije srama Mančester junajteda! Rangnik nasledniku do detalja opisao Ronalda i ekipu

25.04.2022

16:55

0

Autor: 24sedam

Budući menadžer "crvenih đavola" pročitaće da su igrači sebični, naduvani i nedovoljno kvalitetni

Brutalni dosije srama Mančester junajteda! Rangnik nasledniku do detalja opisao Ronalda i ekipu
man utd1 - Copyright Tanjug/AP

Odlazeći menadžer Mančester junajteda Ralf Rangnik polako se sprema da se preseli u kancelariju na Old Trafordu i prepusti klupu Eriku ten Hagu.

Ali ne samo to. Da bi nasledniku koliko god je moguće olakšao posao, Rangnik je pripremio detaljan izveštaj o svakom pojedincu u ekipi.

Kako prenose britanski mediji, načitaće se Ten Hag, ali u izveštaju neće biti mnogo toga dobrog. Elaborat Rangnika nazvan je "brutalni dosije srama", a u njemu su Kristijano Ronaldo i ekipa nazvani "sebičnima, naduvanima, nedovoljno kvalitetnima i preuticajnim".

- Šokiran sam nedostatkom profesionalizma u prvom timu. Pojedini igrači namerno ignorišu instrukcije koje dobijaju o načinu na koji treba da se igra u pojedinim utakmicama. Većina prvotimaca nije dovoljno fizički spremna za taj način igre, pa preporučujem oslanjanje na mlade fudbalere - navodno stoji u izveštaju, u kom Rangnik čak kaže da su komentari da je Mančester junajted "u kvaru" tačni do detalja.

Tanjug/AP Photo/Peter Dejong
 

Svima je jasno, a zna to i sledeći menadžer Junajteda, da Ten Haga čeka veliki posao na Old Trafordu. Ideje sigurno ima, u Ajaksu smo se uverili da mu znanja ne nedostaje, ali se postavlja pitanje kako će izaći na kraj sa "zvezdama" iz svog novog kluba.

Čistka je najavljena, nagađa se da će biti čak 12 prekobrojnih, najavljena su i pojačanja... Navijači Mančester junajteda jedva čekaju da se ova prilično košmarna sezona završi, pa da s novom nadom uđu u narednu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike