Matić povukao nogu, Mančester junajted napušta još 11 fudbalera! Ovo su igrači koji odlaze na leto

21.04.2022

07:43

0

Autor: 24sedam

Novi menadžer će napraviti ogromne promene u igračkom kadru

Matić povukao nogu, Mančester junajted napušta još 11 fudbalera! Ovo su igrači koji odlaze na leto
profimedia-0662851991 - Copyright Profimedia

Rasulo u Mančester junajtedu, koje već duži vremenski period i za koje niko nije uspeo da pronađe rešenje, moglo bi da se završi ovog leta.

Dolazi Erik Ten Hag na mesto menadžera i od njega se očekuju čuda. Kako najavljuju mediji u Britanija sve će početi rezovima u igračkom kadru. Da ne kažemo da će "raditi metla".

Ten Hag će potpisati ugovor na tri godine i to je period zacrtan za oživljavanje posrnulog giganta. A oživljavanje će početi već u letnjem prelaznom roku.

U ovom trenutku je izvesno samo da će Nemanja Matić napustiti klub jer je to on sam saopštio, ali i da još petorici igrača ističe ugovor.

Pored Srbina ugovor ističe i Polu Pogbi, Edinsonu Kavaniju, Džesiju Lingardu, Huanu Mati i Liju Grantu i vrlo je verovatno da će svi oni otići sa Old Traforda.

Drugu polovinu od 12 obeleženih čine oni na koje Ten Hag, kako pretpostavljaju engleski mediji, neće računati.

A na toj listi su igrači u koje su se polagale velike nade, pre svih Entoni Marsijal i Markus Rašford. Kofere će spakovati i Fil Džons, Aron Van-Bisaka, Aleks Teles i Eric Bajli.

To su odlasci, a spekuliše se i sa dolascima. Listu želja predvodi Hari Kejn, tu je i Deklan Rajs, te Benfikino čudo od deteta Darvin Njunjez i vezista Vulverhemptona Ruben Neves. Nema sumnje ni da će Ten Hag povesti iz Ajaksa nekoga sa sobom.

A veliko je pitanje i šta će posle ovakve sezone biti sa Kristijanom Ronaldom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike