Ona mi je promenila život bukvalno za 180 stepeni! Upoznajte malo bolje Strahinju Erakovića (VIDEO)

23.04.2022

18:45

0

Autor: 24sedam

Zvezdin defanzivac otkrio svoju ljubav prema kućnom ljubimcu, engleskom buldogu

Ona mi je promenila život bukvalno za 180 stepeni! Upoznajte malo bolje Strahinju Erakovića (VIDEO)
sssssssssssssssssssssssssss - Copyright Printscreen / Youtube / FK Crvena zvezda

Mladi defanzivac Crvene zvezde, Strahinja Eraković, najtraženiji je fudbaler na Marakani, kojeg već sada prati veliki broj stranih klubova.

Pominjalo se da je Hal Siti poslao ponudu za njega vrednu 4.000.000 evra, ali da je ona odbijena na Marakani i označena je kao nedovoljna.

Eraković je dao intervju za klupski sajt u emisiji Zvezdin indirekt u kojoj je govorio na aktuelne teme. A ispričao je i koliko mu znači kućni ljubimac, inače engleski buldog.

- Imam psa, engleskog buldoga, ona mi je promenila život bukvalno za 180 stepeni! I meni i mojoj porodici. Ona nam je kao član porodice. Od 24 časa sigurno spava 18 sati - kroz osmeh je ispričao Eraković.

O ljubavi prema Zvezdi spreman je satima da govori...

Skoro sam 13 godina u Zvezdi, gde sam i počeo. Ne znam još nikog da je duže ostao, od petlića sam ovde. Nisam menjao stadion skoro 13 godina. Bukvalno sam Zvezdino dete, odmalena navijam za Zvezdi i sve što sam naučio o fudbalu i životu naučio sam u Zvezdi.

Otkrio je i da je njegova mama uvek bila više da Eraković završi školu, nego da se bavi fudbalom.

- Mama do pre dve-tri godine nije znala na koji gol napadamo, ali sada je počela više da prati, da uči. Više se brinula da budem dobar u školi. Bio sam OK u školi, nisam bio odličan, ali nisam imao probleme. Izostajao sam mnogo, pa je mama morala da oravdava. Ona je uvek bila više zagrejana za školu nego za fudbal. Nisam nikada pravio nikakve probleme.

Eraković je u mlađim kategorijama bio kapiten, a to ga je oblikovalo i kao čoveka i kao fudbalera.

- Sigurno da ti to daje motiv više. Kada si kapiten, trudiš se da izgledaš najbolje na terenu, da pričaš, objašnajvaš, da si za saigrače u pola dana i u pola noći. Uvek sam voleo da priča, uvek sam bio među trojicom najraspoloženijih, uvek za šalu. Ne volim da ćutim. Sve o čemu sam maštao sam ispunio. Još samo da odbranimo duplu krunu. Onda više nema sanjanja. 

Kako Eraković provodi slobodno vreme?

- Nemam vremena, zgusnut nam je raspored, imamo utakmice na sva tri dana. Slobodno vreme provodim sa drugarima, porodicom, devojkom. Odem ponekad pojedem nešto u restoranu, nekada mi mama skuva.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike