Jović počinje da frustrira Florentina Pereza! Real mislio da ima rešenje za Luku – ponovo nije uspeo!

22.04.2022

18:44

0

Autor: 24sedam

Madriđani pokušali da reše status srpskog reprezentativca

Jović počinje da frustrira Florentina Pereza! Real mislio da ima rešenje za Luku – ponovo nije uspeo!
profimedia-0660208225 - Copyright Profimedia/Irh/DPPI/LiveMedia

Situacija sa Lukom Jovićem počinje polako sve da frustrira na stadionu „Santijago Bernabeu“. Madriđani su definitivno rešili da je za sve strane najbolje da predstojećeg leta dođe do rastanka, ali sada „kraljevski klub“ ima drugi problem – ko želi da uzme srpskog reprezentativca?

Nedeljama unazad brojni evropski mediji povezuju Luku sa mnogim klubovima iz Liga petice, navodno bi mladi napadač bio idealno rešenje za mnoge timove u predstojećem prelaznom roku, ali se dosad, barem ne da je poznato javnosti, niko nije javio Realu sa konkretnim predlogom o saradnji.

Zbog toga su čelnici kluba sa čelu sa Florentinom Perezom rešili da stvari uzmu u svoje ruke, ali još jednom doživeli razočaranje. Kako pišu španski mediji, Real je pokušao da Jovića „iskoristi“ Jovića kako bi smanjio obeštećenje za Aurelijena Čuamenija, ali je Monako taj predlog glatko odbio.

Navodno, Francuzi su španskim kolegama jasno stavili do znanja kako smatraju da se Srbin ne bi uklopio u njihov tim, uz insistiranje da fudbalera kojeg želi i Pari Sen Žermen žele da prodaju isključivo za novac.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike