Liverpul mi je kao porodica, nije sve u parama! Salahove reči odzvanjaju Enfildom

22.04.2022

10:01

0

Autor: 24sedam

Egipćanin ponovo pričao o produženju ugovora sa slavnim klubom

Liverpul mi je kao porodica, nije sve u parama! Salahove reči odzvanjaju Enfildom
profimedia-0644132534 (1) - Copyright Profimedia/Andrew Yates / Sportimage

Egipćanin Mohamed Salah jedan je od heroja Liverpula. To će vam reći svaki navijač "crvenih", pre nego što mu se u očima pojavi neka setna linija.

Razlog je jednostavan. Još je ništa ne zna o budućnosti odličnog napadača u klubu sa Enfilda. Ima Salah još godinu dana ugovora, ima i ponudu da ga produži, ali se to nikako ne dešava.

Priča se da zapinje oko novca, koji Salah, odnosno njegovi menadžeri, potražuje. Tako se priča... Može biti da je istina, ali i ne mora.

Zbog toga poslednje izjave Mohameda Salaha dolaze kao "melem" svim navijačima Liverpula.

- Ne znam, imam još jednu preostalu godinu u ugovoru. Mislim da navijači znaju šta želim ali kada je reč o ugovoru tu nije sve u parama uopšte. Ne mogu vam reći sigurno. Imam još jednu godinu i navijači znaju šta hoću - kaže Salah, pa dodaje:

 

 

- Ovaj klub meni znači mnogo. Ovde sam uživao u fudbalu više nego bilo gde drugo. Dao sam ovom klubu sve i to su svi već videli. Imao sam mnogo neverovatnih trenutaka ovde. Osvajao sam trofeje, nadavao se golova... Ovo je kao porodica.

Salah je potom poručio da će o svemu više razmišljati kada bude završena sezona koju bi Liverpul mogao da učini istorijskom. Osvojili su jedan trofej, u igri su za još tri. A četiri pehara na Enfild nije donela nijedna generacija pre njih.

- Sezona još nije gotova, tako da hajde da je završimo na najbolji mogući način, to je najvažnija stvar. E onda ćemo videti.

Za kraj je stiglo i pitanje a šta će biti ako ipak ode iz kluba, te odgovor koji pokazuje koliko Egipćaninu znači što je deo Liverpula.

- Biće veoma emotivno. Igrati u takvoj atmosferi i imati navijače uvek uz sebe. Oni uvek pevaju moju pesmu, ostavio sam trag ovde. Biće to veoma tužan trenutak.

Mohamed Salah je i ove sezone jedan od glavnih igrača "crvenih". Odigrao je 42 utakmice, postigao 30 golova i zabeležio 12 asistencija što u Premijer ligi što u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike