Grobari bi se takvom poklonu silno obradovali! Englez preporučuje Lakazetu da zaigra za Partizan u Ligi šampiona!

22.04.2022

09:50

0

Autor: 24sedam

Arsenalov napadač i Partizan "ruku pod ruku", mogu da probaju zajedno, smatra Agbonlahor

Grobari bi se takvom poklonu silno obradovali! Englez preporučuje Lakazetu da zaigra za Partizan u Ligi šampiona!
lakazet - Copyright Profimedia

Bivši centarfor Aston Vile i reprezentacije Engleske Gabi Agbonlahor pokušao je da uvredi francuskog napadača Aleksandre Lakazeta na način koji može iznenaditi navijače Partizana.

Agbonlahor je poslao Francuza u redove crno-belih ili Panatinaikosa, po njegovom izboru, jer za Arsenal nije, jer nije u stanju da, kako reče, "pogodi ni vrata varata od kuće", a traži da igra u Ligi šampiona.

- To je nečuveno, ako lakazet želi u Ligi šampiona, onda neka potraži Partizan iz Beograda ili Panatinaikos, pa s njima neka proba - rekao je Agbonlahor koji posle igračke karijere stvara novu kao fudbalski komentator:

- Francuz ne može da igra u Premijer ligi jer nije u stanju ni vrata od kuće da pogodi. To što tako priča je uvreda za Arsenal. On kaže da želi u Ligi šampiona, pa zašto to ne igra sa Arsenalom?  Mora da se izvini. Možda bi i igrao Ligu šampiona, kad bi dao neki gol.

Lakazet je odigrao 26 mečeva ove sezone i postigao je svega četiri gola. Arsenal trenutno deli četvrtu pozciju sa Totenhemom.

Ako se zanemari uvredljiv kontekst Agbonlahora, navijači Partizana sigurno ne bi imali ništa protiv da im dođe takvo pojačanje iz Arsenala. Bio bi to drugi "tobdžija" koji je došao sa Emirejtsa u Humsku posle Japanca Takume Asana.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike