Haos u tunelu „Metropolitana“! Hrvata su jedva sprečili da se obračuna sa fudbalerima Sitija! (VIDEO)

13.04.2022

22:10

0

Autor: 24sedam

Mnogo tenzije u revanšu četvrtfinala Lige šampiona

Haos u tunelu „Metropolitana“! Hrvata su jedva sprečili da se obračuna sa fudbalerima Sitija! (VIDEO)
Screenshot 2022-04-14 at 00.17.57 - Copyright Printscreen/Twitter

Žestoka borba nije viđena samo na terenu velelepnog fudbalskog zdanja u Madridu tokom revanš meča četvrtfinala Lige šampiona između domaćeg Atletika i Mančester sitija.

„Građani“ su na „Vandu Metropolitano“ doneli i odbranili 1:0 iz prvog meča plasiravši se tako u polufinale elitnog takmičenja, ali je duel Simeoneovog i Gvardiolinog tima obilovao duelima koji su bili na ivici incidenta.

Najbolja ilustracija toga kakva se borba vodila na travi Atletikovog stadiona je odluka glavnog arbitra da se u nadoknadi vremena igra 12 minuta, međutim ogromna tenzija nije mogla nikako da spadne s poslednjim sudijskim zviždukom.

Međusobne čarke predstavnika dva tima nastavljene su i na putu do svlačionica, a među najratobornijima bio je hrvatski defanzivac Šime Vrsaljko, koji je na ulasku u tunel plastičnom flašicom gađao fudbalere Mančester sitija koji su se u tom trenutku nalazili preko puta njega.

 

 

To mu nije bilo dovoljno, pa je pokušao da se i fizički obračuna sa nekim od njih, međutim njegov pokušaj da dođe do rivala sprečili su prisutni članovi domaćeg tima, kao i pripadnici policije koji su se nalazili u tunelu stadiona.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike