Ronaldu se crno piše, policija pokrenula istragu! Pojavio se snimak koji otkriva sve! (VIDEO)

11.04.2022

07:10

0

Autor: 24sedam

Portugalac u velikom problemu zbog udaranja dečaka na tribinama

Ronaldu se crno piše, policija pokrenula istragu! Pojavio se snimak koji otkriva sve! (VIDEO)
ronaldo1 - Copyright Printscreen/Twitter

Ovo su definitivno loši dani za Kristijana Ronalda. Sa Mančester junajtedom mu nikako ne ide, sa reprezentacijom se jedva domogao Svetskog prvenstva, a kada se to desi čoveku koji je naučio na pobede i slavu, nastanu problemi.

Teško se nositi sa svim pritiscima, a Ronaldo već duže vreme pokazuje da se u tim situacijama ne snalazi baš najbolje. Da ne kažemo nikako.

Posle poraz od Evertona je svoj bes i frustraciju iskalio na dečaku koji boluje od autizma i koji je prvi put u životu bio na utakmici.

Snimao je mališan sve igrače kako odlaze u svlačionicu nakon meča, želeo je da ima uspomenu na svoj prvi odlazak na stadion, a onda ga je Ronaldo žestoko lupio po ruci, izbio mu i polomio telefon, te nastavio svojim putem.

 

 

Dečakova (14) majka je objavila fotografiju podliva na ruci njenog sina, Kristijano je poslao izvinjenje putem društvenih mreža i pozvao ih na sledeću utakmicu.

Ali... Sada je policija pokrenula zvaničnu istragu zbog nedoličnog ponašanja portugalskog fudbalera.

- Dok su igrači napuštali teren prijavljeno je da je jedan od fudbalera gostujućeg tima napao dečaka. Istraga je u toku, a policijski službenici obavljaju razgovore sa svedocima kako bi se ustanovilo da li je došlo do napada - stoji u saopštenju policije.

 

 

U međuvremenu se pojavio i novi snimak napravljen sa tribine na kojoj je stajao povređeni dečak, i na njemu se jasno vidi sve što je Ronaldo uradio, pa policiji i neće biti neophodne izjave svedoka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike