Ljudi, šta to radite? Vezivanje za stative je novi trend u fudbalu! Prekinuli meč Bundeslige, snimili i filmić o tome (VIDEO

11.04.2022

06:38

0

Autor: 24sedam

Gol Filipa Kostića i poraz Ajntrahta ostali u senci protesta na terenu

Ljudi, šta to radite? Vezivanje za stative je novi trend u fudbalu! Prekinuli meč Bundeslige, snimili i filmić o tome (VIDEO
profimedia-0681894239 - Copyright Profimedia

Susret Bundeslige između Ajntrahta i Frajburga (1:2) u kom je jedini gol za domaće postigao srpski reprezentativac Filip Kostić, ostao je u senci protesta dva "navijača".

 

 

Baš kao nedavno na utakmici između Evertona i Njukasla, ponovo smo videli nešto što izgleda postaje novi trend u fudbalu - vezivanje za stativu.

Razlog je protest, odnosno skretanje pažnje na ekološke probleme. Dvojac koji se vezao za stativu u Frankfurtu nosio je majice s natpisom "Poslednja generacija - zaustavite ludilo fosilnih goriva".

Prekid je potrajao oko tri minuta, protestaniti su odvedeni sa terena i stadiona, a posebno je interesantno da su o svom poduhvatu snimili i filmić.

 

 

Jedan od njih je, dok stoji ispred stadiona, najavio šta se sprema da uradi, a onda je kamerom ispraćen put obojice sa tribina na teren, pa sve do trenutaka kada stoje vezani oko vrata za stative gola.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike