Dođete u naš grad sa navijačima Partizana, o kojima ne treba mnogo da pričamo… Niste valjda očekivali crveni tepih?

08.04.2022

15:49

0

Autor: 24sedam

PAOK protiv Olimpika – mnogo više od fudbala

Dođete u naš grad sa navijačima Partizana, o kojima ne treba mnogo da pričamo… Niste valjda očekivali crveni tepih?
profimedia-0681146464 - Copyright Profimedia

Već sada može da se nasluti. Revanš meč četvrtfinala Lige konferencija između PAOK-a i Olimpika iz Marselja biće mnogo više od fudbala.

U četvrtak uveče na „Velodromu“ francuski tim je slavio 2:1, ali je zapaljiva atmosfera koju su navijači dva tima stvorili van i unutar stadiona značajno podigla temperaturu, toliko da je čak i trener solunskog tima pozvao na svojevrsnu osvetu kada Olimpik stigne u Grčku na revanš.

- Nadam se da ćemo dočekati Marselj kao što su oni nas danas – rekao je na konferenciji za medije posle meča Razvan Lučesku i potom šokirao sve:

- Nadam se da će tako biti i znam da će se to dogoditi. Veoma sam razočaran onim što sam danas video… Imamo dovoljno rata u svetu, ne treba nam i u fudbalu. To je razočaravajuće i veoma je loša slika za vaš grad – rekao je Lučesku u Marselju.

Navijači francuskog tima na ove reči nisu mogli da ostanu ravnodušni, svalivši krivicu za veoma ružne slike na goste iz Soluna, koji su, navodno, bili pojačani nekolicinom navijača Partizana s kojima dugo gaje bratske odnose.

- Gospodine Lučesku, vaši navijači su došli u naš grad sa ultrasima Partizana, o kojima ne treba mnogo da pričamo… Pa šta ste očekivali, da vam postavimo crveni tepih? Kako trener može da bude toliko neodgovoran – upitao se jedan od navijača Olimpika.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike