Bundesliga ovo ne pamti! Meč prekinut zbog huliganskog pira, igrači uzalud pitali: Da li ste normalni? (VIDEO)

18.03.2022

22:09

0

Autor: 24sedam

Navijači Bohuma čašom piva pogodili pomoćnog sudiju u glavu

Bundesliga ovo ne pamti! Meč prekinut zbog huliganskog pira, igrači uzalud pitali: Da li ste normalni? (VIDEO)
Screenshot 2022-03-18 at 23.04.08 - Copyright Printscreen/Twitter/@adriBFB

Kad god se dogodi neki ozbiljan incident na fudbalskim terenima u Srbiji skloni smo da se zgražavamo i komentartišemo kako se takve scene mogu videti samo kod nas. Ali, da li se sećate kada je poslednji put prekinuta i nije nastavljena utakmica Superlige Srbije zbog bilo kakvog navijačkog pira? A upravo se to dogodilo u jednoj od, po tom pitanju, najuređenijih zemalja i fudbalskih šampionata – nemačkoj Bundesligi.

Duel Bohuma i Borusije Menhengladbah prekinuta je 70. minutu jer su navijači domaćeg tima pogodili čašom piva pomoćnog sudiju u glavu.

Istog momenta, glavni arbitar meča je povukao svoj tim u svlačionicu i odlučio da se susret ne nastavi, a u trenutku prekida gosti su vodili 2:0, golovima Plee u 55. i Embola u 61. minutu.

Kakvu je budalaštinu napravio neodgovorni pojedinac odmah su shvatili i fudbaleri domaćeg tima, koji su potrčali ka tribini s namerom da urazume one koji, da razuma imaju, tako nešto ne bi ni uradili.

Uzalud je golman Bohuma gestikulacijom pitao publiku da li su normalni, uzalud je jedan od fudbalera pokazivao da do kraja ima dovoljno vremena da se rezultat popravi… Šteta je bila učinjena i povratka nije bilo… Na potezu je Bunndesliga, ali kazna za Bohum sasvim izvesno neće biti nimalo blaga…

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike