Trener Rena ogorčen na francuske vlasti! Huligani Liona su mi pretili smrću, a niko ništa nije uradio!

22.12.2021

17:40

0

Autor: 24sedam

Iskusni strateg se prisetio sigurno najtežeg perioda u karijeri

Trener Rena ogorčen na francuske vlasti! Huligani Liona su mi pretili smrću, a niko ništa nije uradio!
profimedia-0612334068 - Copyright Profimedia

Francuski fudbal je ove sezone, možda više nego ikada, u kandžama huligana. Od početka takmičarske godine, gotovo da nije prošlo kolo a da na utakmicama Lige 1 nisu zabeleženi navijački izgredi koji su često uzrokovali i prekide utakmica.

Poslednji u nizu incidenata huligani su priredii prošlog petka, kada su tokom poluvremena Kup utakmice drugoligaša Pariza i Olimpika iz Liona uleteli na teren, zbog čega duel na kraju nije nastavljen.

To je bio povod treneru Rena Brunu Ženeziju da se priseti sigurno najtežeg perioda u karijeri, tokom boravka na klupi Liona.

- Nisam znao da ima huligana u Lionu, znam samo šta sam doživeo posle meča na Kipru (remi sa Apolonom iz Limasola 2017. i da niko ništa nije uradio po tom pitanju. Tog dana sam dobio pretnje smrću na telefon. Moj broj je „procureo“ na Tviteru, bilo je uvreda, pretnji smrću… 400 ili 500 poruka koje još imam, sa brojevima koje sam identifikovao – kazao je Ženezio i u dahu nastavio:

- Mislim da ima previše popustljivosti od strane vlasti i organa upravljanja sportom. Vreme je da to prestane, odluke se moraju doneti. U svakom slučaju, prekasno je, ali bolje ikad nego nikad. Sada je na njima da preuzmu odgovornost – istakao je Bruno Ženezio.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike