Zvezdinoj muci došao kraj! Dugo je postojao problem, ali je sada rešen!

08.04.2022

14:28

0

Autor: 24sedam

Ugovorom je vezan do 2023. godine

Zvezdinoj muci došao kraj! Dugo je postojao problem, ali je sada rešen!
Filipo Falko i Kristijano Pićini - Copyright MN Press

Crvena zvezda je isplatila milion i po evra na osnovu obeštećenja za Filipa Falka, Lećeu. Kako prenose italijanski mediji, klub sa "čizme" je takođe dobio i dodatni novac, na ime penala zbog kašnjena u plaćanju od strane srpskog kluba. Ali se tačno ne navodi se kolika je ta suma.

Podsetimo, italijanski ofanzivac je došao u januaru prošle godine, sa velikim očekivanjima. Pošto je bilo kašnjenja u isplati zbog finansijskih problema, Leće je tužio Zvezdu FIFA, koja je presudila u njiegovu korist. Samim tim, crveno-beli su morali da plate pomenutu sumu, uz penale. Inače, ugovor mu ističe 2023. godine.

Dosadašnji učinak je šest golova u 35 utakmica, a u većini mečeva ulazio je sa klupe. Takođe treba reći da je ponovo počeo da trenira jer je pauzirao zbog korona virusa (drui put).

Ostaje da se vidi u kojoj će meri dobijati šansu do kraja sezone, pošto je Dejan Stanković već izvesno vreme sastavljao tim bez njega.

Svojevremeno ga je Stanković i javno kritikovao.

- Neće putovati, ima neku povredu, ali mislim da bi i on trebao da povede malo više računa o sebi, pogotovo u momentima kada nam treba svaki igrač, ali to je karakter. Sanogo je igrao sa pokidanim mišićem, Katai sa temperaturom većom od 38, samo što se nije onesvestio, ali neko to ima, a neko neće nikad imati - kazao je Stanković uoči meča sa Bragom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike