Lacijali će biti besni! Neverovatno - bivša zvezda Rimljana savetuje Sergeja da pređe u Juventus!

18.02.2022

17:01

0

Autor: 24sedam

Marko Parolo veruje da je za Srbina najbolje da ode u „staru damu“

Lacijali će biti besni! Neverovatno - bivša zvezda Rimljana savetuje Sergeja da pređe u Juventus!
profimedia-0403931137 - Copyright Profimedia

Poslednjih sedam godina svoje profesionalne karijere Marko Parolo je proveo u Laciju. Ni u jednom klubu se nije toliko zadržao, sa „Olimpika“ je otišao u penziju, ali sada rizikuje da navuče veliki gnev publike koja mu je do pre nekoliko meseci klicala. A sve zbog Sergeja Milinkovića-Savića.

Srpski reprezentativac na leto će izvesno napustiti Lacio. Došlo je vreme da sjajni vezista napravi iskorak u karijeri, a za rimski klub da unovči to što je u njihovoj kući SMS postao jedan od najtraženijih fudbalera na tržištu.

Do nedavno Mančester junajted bio je glavni kandidat za angažovanje reprezentativca „orlova“, međutim španski mediji su pre desetak dana plasirali bombastičnu najavu da je Srbin najbliži dresu madridskog Reala. Ipak, Parolo smatra da bi za Sergeja bilo najbolje da pođe stopama zemljaka Dušana Vlahovića.

- Juventusu je potreban neko kao što je Milinković-Savić. Tamo bi pravio razliku. U Realu ili Bajernu bio bi samo jedan od mnogih šampiona. Mada, vidim ga i kao premijerligaša. U Engleskoj bi mu odlično išlo – rekao je Parolo, a onda pokušao da ublaži težinu saveta na „neoprostivi greh“.

- Sergeju je dobro u Rimu, zaljubljen je u klub, okruženje, navijače… Međutim, mora da napravi izbor. Dominantan je, ali ostaje van Lige šampiona. A, da biste postali veliki šampion morate stalno da igrate u najboljem evropskom takmičenju – kazao je Marko Parolo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike