Partizanov kapiten veruje u povratak na tron! Tu sam da završimo započeto!

06.04.2022

20:13

0

Autor: 24sedam

Lazar Marković optimista u borbi za titulu

Partizanov kapiten veruje u povratak na tron! Tu sam da završimo započeto!
partizan-loznica-25 - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana uspešno su preskočili još jednu prepreku na putu do „utešnog“ trofeja. U četvrtfinalu Kupa Srbije, crno-beli su na stadionu u Humskoj savladali Loznicu 2:0 i tako napravili dobru uvertiru za nedeljni derbi poslednjeg kola ligaškog dela sezone protiv Čukaričkog na Banovom brdu (19.00, TV Arena sport Premium).

Protiv svake ekipe je teško, pogotovo kad se povuku pozadi, ali mi respektujemo svakog, naravno svako ima svoj stil, i mi smo zadovoljni što smo prošli dalje iako nam je ovo sekundarno takmičenje – rekao je posle meča sa Loznicom kapiten Partizana Lazar Marković.

Iskusni ofanzivac je dodao da je titula crno-belima prioritet, ali da to ne znači da odustaju od borbe za trofej u masovnijem takmičenju. Ipak, primarni cilj je jasan, a naredni rival u nacionalnom šampionatu je tim koji sa klupe predvodi legendarni kapiten „valjka“ Saša Ilić.

- Igramo protiv dobre ekipe, protiv ozbiljnog trenera. Pripremićemo se što je najbolje moguće. Nama je prioritet titula i Partizan igra svaku utakmicu da dobije. Ko nije igrao u Partizanu ne zna kako je to. Pritisak je i na terenu i van terena, što je i normalno jer smo veliki klub, i tako treba da bude – kazao je Lazar Marković i dodao:

Spreman sam, tu sam da završimo započeto, da osvojimo titulu. Mislim da je to moguće i to je to. Idemo samo jako.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike