Marković ljut na Asana: Zar na ovaj sveti dan? Ovo nam je hvala za sve!?

02.05.2021

17:58 >> 19:17

0

Autor: N. St.

Lazar je imao šta da kaže japanskom igraču

Marković ljut na Asana: Zar na ovaj sveti dan? Ovo nam je hvala za sve!?
MN Press

Iznenadio je Takuma Asano sve. Kako ljude u klubu, navijače, tako i saigrače kada je odlučio da jednostrano raskine ugovor i da napusti ekipu u završnici sezone.

Jedan od onih koji se prvi oglasio posle ovog poteza Japanca je Lazar Marković koji je poslao izjavu koja je dostavljena medijima.

Iskreno, toliko sam razočaran, na današnji Sveti dan, da nemam reči. Ovo govorim u svoje ime i, nadam se, svih saigrača. Praznici su, imamo slobodne dane, nisam stigao ni sa kim da razgovaram, ali već sutra imamo trening kada nas, kao tim, čeka ova tema! – počeo je Marković.

Japanski fudbaler je kao razlog odlaska izneo neisplaćene plate.

Ovde se ne radi o novcu i platama, već o odnosu prema klubu i nama unutar njega. Da neko pogrešno ne razume, svi rade za novac i treba da budu plaćeni, ali postoji način na koji se nešto radi i u koje vreme. Ovo govorim kao neko ko je ponikao u Partizanu i sa mojim saigračima se mesecima i godinama borim za sveti grb!

Lazar je naglasio da su svi strani igrači imali poseban doček u klubu.

– Svaki stranac koji je došao u Partizan je uvek bio više poštovan i ispoštovan od strane svih nas! Trudili smo se da se osećaju kao kod kuće i da im našim igrama pomognemo da i oni budu najbolji! To je i slučaj sa Asanom. Odigrao je sezonu života i postigao dvadeset golova zbog tima, ne jer je bio sam na terenu. I to nam je hvala?!”

Crvena zvezda je i matematički osvojila titulu, ali crno-bele čeka finale Kupa 25. maja na stadionu „Rajko Mitić“ upravo protiv ljutog rivala.

Da ostavi čitav tim na cedilu, trenera, saigrače i klub, tri nedelje pred kraj sezone i utakmicu finala Kupa? Da isključi sve telefone, ode za Japan i ni sa kim se ne pozdravi? To isto veče smo se vraćali svi autobusom sa gostovanja, nasmejani i srećni, ne sluteći šta sprema! Ovo je nečuveno. Što se tiče nas kao tima, ko ne želi da bude u Partizanu ,nema mu ni mesta! Mi ćemo se konsolidovati i nastaviti našu borbu, još jači! – zaključio je Lazar Marković.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti