Ibrahimović spreman da kaže kraj: Postoji samo jedan uslov da nastavi karijeru!

06.04.2022

12:50

0

Karijera koja traje već 23 godine

Ibrahimović spreman da kaže kraj: Postoji samo jedan uslov da nastavi karijeru!
Tan2021-11-28_1714466_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović već godinama odlaže odlazak u penziju, ali izgleda da je došlo vreme za povlačenje i to u 41. godini.

Iz sezone u sezonu, Ibra oduševljava navijače širom sveta svojom snagom i spremnošću da odigra još jednu, pa još jednu i tako godinama.

Ali, sada je već krenuo da pominje kraj, a evidentno je da su i povrede učinile svoje, pa Šveđanin planira da kaže "kraj".

Kako prenosi italijanski list "Gazeta delo Sport", Ibrahimović je prvi put do sada spreman da se penzioniše, ali naravno, pod jednim uslovom.

Cilj i želja za kraj karijere, legendarnom Ibri je titula sa Milanom bilo u Seriji A ili u Kupu Italije.

Njegvo cilj je da se na dostojanstven način oprosti, a nakon što je na korak od Svetskog prvenstva zaustavljen sa Švedskom, definitivno se okrenuo Milanu, sa kojim mu ugovor ističe na kraju sezone.

Kako prenose italijanski mediji, ukoliko Milan dođe do titule, Ibrahimović će završiti u stručnom štabu Stefana Piolija, ukoliko li pak ostane bez trofeja, tražiće novi ugovor, pod uslovom smanjenja plate, kako bi rosoneri mogli da angažuju i mlađeg napadača.

Zlatan je ove sezone odigrao 23 meča za Milan i postigao je osam golova, dok u čitavoj karijeri ima impresivan učinak od 510 pogodaka na 858 mečeva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike