Zlatan ko Zlatan, ne pomišlja na penziju: Ne idemo na SP, nadam se da ću na sledeće veliko takmičenje

30.03.2022

09:41

0

Autor: 24sedam

Švedski fudbaler ne želi da se oprosti od dresa reprezentacije

Zlatan ko Zlatan, ne pomišlja na penziju: Ne idemo na SP, nadam se da ću na sledeće veliko takmičenje
profimedia-0673975307 - Copyright Profimedia

Nisu fudbaleri Švedske uspeli da se plasiraju na Svetsko prvenstvo u Katar, budući da su poraženi od selekcije Poljske u finalnoj utakmici baraža - 0:2.

Ovaj neuspeh nije demotivisao iskusnog Zlatana Ibrahimovića koji je nakon utakmice u Polsjkoj najavio da i dalje ima motiv da nastupa za nacionalni tim.

- Ne mogu da kažem da sam najsrećnija osoba na svetu, ali me raduje što sam nastupao za Švedsku u ovom susretu. Imali smo naše šanse, nismo ih iskoristili, primili smo dva gola, jedan iz penala i na kraju to je jedino što se računa -  rekao je Ibrahimović i dodao:

- Od učešća na SP nas je delilo 90 minuta i ovoga puta nismo uspeli, ali nadamo se da ćemo otići na sledeće veliko takmičenje. Da li ću ja tada biti deo švedske reprezentacije? E, to ne znam, pred nama je period od dve godne, ali ne znam zašto bih posle ovog poraza prestao da igram za nacionalni tim. Istina je da ću u oktobru napuniti 41. godinu, ali želim da se bavim fudbalom koliko god budem mogao.

Ibrahimović je za selekciju Švedske odigrao 116 utakmica i do sada je nastupao na dva Mundijala. Debi je imao na onom 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji, a naredni put je igrao u Nemačkoj 2006. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike