Ibrahimović zna da je kraj blizu: Osećam paniku kada pomislim na penziju, ali više ćete patiti vi nego ja!

22.03.2022

19:23

0

Autor: 24sedam

Legendarni Šveđanin ponovo briljira, njegov ego je zaista nešto posebno

Ibrahimović zna da je kraj blizu: Osećam paniku kada pomislim na penziju, ali više ćete patiti vi nego ja!
Tan2021-12-1_212122972_1 - Copyright Tanjug/Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Fudbaler Milana, legenda švedskog, evropskog i svetskog fudbala Zlatan Ibrahimović svakom svojom rečenicom potvrđuje da je potpuno drugačiji od ostalih.

Iako ima punih 40 godina i dalje je dovoljno kvalitetan da igra za tim iz najjačih liga na svetu i i dalje nema nameru da kaže da je dosta.

Ali, o tome ipak razmišlja. A njegova razmišljanja moraju biti posebna, jer je to Ibrahimović, čovek čiji je ego nešto posebno.

- Osećam blagi osećaj panike kada mislim o penziji - rekao je Ibrahimović novinarima tokom razgovora o mogućem produžetku ugovora sa Milanom na kraju sezone.

- Sigurno je da ću igrati dok god budem mogao, sve dok budem postizao rezultate, a da pritom ne patim. Želim da karijeru završim bez trunke žaljenja, zato moram da maksimalno iskoristim vreme.

Objasnio je Ibrahimović i šta je razlog za tu "paniku" koju oseća.

- Znam da adrenalin koji sada osećam neće biti isti u danima koji dolaze. Mi igrači smo programirani da se probudimo, treniramo, vratimo se kući i odmaramo. I to tako traje 20-25 godina. Ali, jedno dana ću se probuditi i neću imati ništa isplanirano. Biće to čudan osećaj.

Za kraj je ostavio ono najbolje - samog sebe. Nije mogao, a da ne začini druženje sa novinarima.

- Mislim da će vaša tuga biti veća kada prestanem da igram. Nećete više moći da me gledate a terenu. Zbog toga bi trebalo da uživate jer nikoga nalik meni nećete videti nikad više.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike