Gde Partizan vodi tandem Vučelić - Vazura? Licenca za UEFA takmičenja u magli, dugovi se gomilaju, haos u najavi

05.04.2022

09:25

1

Strašni dani pred crno-belima, otkriće mnogo toga finansijski izveštaj za 2021. godinu

Gde Partizan vodi tandem Vučelić - Vazura? Licenca za UEFA takmičenja u magli, dugovi se gomilaju, haos u najavi
20211017mmVazura01 - Copyright MN Press

Upravi Partizana iz godine u godinu ponavlja se ista priča kada se primakne april i kada je potrebno dokumentovati pred UEFA inspekcijom da su klupska poslovanje čista, dugovanja pod kontrolom i u fazi reprograma. Pitanje je samo dana kada će ovaj naduvani balon pući, a Partizan ostati najmanje jednu sezonu van takmičenja na evrosceni.

Brojni medijski izveštaji odavno su objavili da je dug Partizana bliži crnom predviđanju o pređenoj granici od 50.000.000 evra i da zvanično priznatih 30.000.000. evra nema veze sa realnošću. Duguje se porez državi, igračima plate, bivšim igračima plate i premije, menadžerima komisije, komunalije ... 

Prema jednoj verziji stanja, uprava kluba je uspela da se dogovori sa nekadašnjim fudbalerima kao što su Zoran Tošić i Vladimir Stojković, i da manjim delom pokriju dug, a da preostali iznos ponovo ode pod novi reprogram, dok drugi izvori kažu da su se pojedinci i među bivšima i među sadašnjim članovima ekipe pobunili i da dobijanje licence visi u vazduhu!

MN Press
 

Nije teško zamisliti ponor u koji bi propala Humska zajedno sa ekipom da Stanojević i aktuelni igrački kadar nije obezbedio preko 6.000.000 evra na osnovu rezultata ove sezone u Ligi konferencija.

Postavlja se samo pitanje kako pored premije od UEFA, zarađenog novca od Dušana Vlahovića (oko 2.000.000), bonusa od Umara Sadika i Strahinje Pavlovića i 15.300.000 evra od transfera iz prošle sezone, klub i dalje duguje pojedinim igračima iz ovog sastava preko 150.000 evra? Finansijski izveštaj za 2021. godinu biće dostupan na sajtu APR narednog meseca i tada će se otrpilike znati razmere katastrofalne vladavine tandema Vučelić-Vazura!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike