Tuhel ima novi problem, tačnije problemčinu! Koštaće ga mnogo miliona

05.04.2022

05:15

0

Autor: 24sedam

U braku su 13 godina i imaju dve ćerke

Tuhel ima novi problem, tačnije problemčinu! Koštaće ga mnogo miliona
Tan2021-12-26_204715610_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

U Premijer ligi Čelsiju ne ide baš savršeno jer nemaju šanse da budu prvaci, ali je izvesna Liga šampiona. U elitnom UEFA takmičenju ih čeka dvomeč četvrtfinala sa Realom, pa ostaje da se vidi da li će da odbrane tron. Uz to još se ne zna ko će biti novi vlasnik posle odlaska Romana Abramoviča.

Dakle, mnogo posla i briga za menadžera Tomasa Tuhela. Ali, to nije sve jer Nemac ima i privatnih problema.

Kako pišu mediji u Engleskoj, konkretno Dejli Mejl, supruga Sisi je prošle nedelje pokrenula brakorazvodnu parnicu, a izvori upućeni u porodična dešavanj rekli da su "sve nade za pomirenje ugašene".

- Pokušali su da izbegnu razvod, ali na kraju nije bilo drugog načina. Veoma je tužno i sada je sve u tome da njihove ćerke budu glavni prioritet. Prošle nedelje su predati papiri za početak brakorazvodnog postupka - naveo je sagovornik.

Sisi je bivša novinarka Zidojče cajtunga, a na Ostrvo se preselila sedam meseci pošto je Tuhel prešao u Čelsi iz Pari Sen Žermena. Pre toga je vodio Majnc i Borusiju Dortmund, a 2018. godine je prešao u Pariz i preuzeo "svece" sa "Parka prinčeva". 

Nemac godišnje zarađuje oko sedam miliona funti, odnosno 8,4 miliona evra. Ostaje da se vidi koliko će pripasti njoj po okončanju parnice. U braku su 13 godina i imaju dve ćerke. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike