Kuva u Čelsiju! Rešićemo to iza zatvorenih vrata! Šef Tuhel je morao da reaguje na "zapaljivi" intervju Lukakua

31.12.2021

11:53

0

Autor: 24sedam

Belgijanac je ranije pričao o statusu u redovima "plavaca"

Kuva u Čelsiju! Rešićemo to iza zatvorenih vrata! Šef Tuhel je morao da reaguje na "zapaljivi" intervju Lukakua
Tan2021-12-26_204715610_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Romelu Lukaku je digao mnogo "prašine", izjavama o bivšem klubu, Interu, ali i sadašnjem Čelsiju. Menadžer "plavaca" Tomas Tuhel je pročitao šta je pričao njegov napadač, ali i odlučio da koliko-toliko "ugasi vatru".

Ali daleko od toga, da mu se svidelo šta je rekao reprezentativac Belgije.

- Naravno da nam se ne dopada ono što je rekao. Digla se buka, nepotrebna i to nam ne pomaže. Ne bih voleo da pravimo priču većom nego što zaista jeste - kazao je Nemac i malo "prebacio" odgovornost na novinare.

- Lako je izvlačiti izjave iz konteksta, skraćivati ih, praviti naslove. Na kraju shvatite da ono što je rečeno i nije toliko loše ili sagovornik nije tako mislio. Da budemo otvoreni do kraja, ne sviđa nam se Lukakuov intervjuu. Meni posebno, jer je digao galamu bez potrebe. Potrebno nam je mirno okruženje, fokus, a ovako nešto nam ne pomaže.

Posebno mu je zasmetalo kada je robusni napadač rekao da nije srećan na "Stamford bridžu", odbnosno da mu smeta postavka igre.

- Uopšte ne bih rekao da je nesrećan u Čelsiju. Naprotiv, baš suprotno. Da ste me isto pitali juče, rekao bih da je srećan i zato sam se iznenadio kad sam video njegov intervju. Možda Romelu smatra da je na ovaj način glasniji, ali se meni čini da bi ovakvi naslovi svakako odjeknuli - kazao je Tuhel i dodao da planira razgovor sa Lukakuom.

- Rešićemo iza zatvorenih vrata - zaključio je Tuhel.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike