Partizan oduševio dvojicu Bugara koje je u Humsku doveo Božinov! Nikad nismo videli tako nešto!

31.03.2022

19:07

0

Autor: 24sedam

Crno-beli u svakom smislu ostavili pozitivan utisak na dva stratega

Partizan oduševio dvojicu Bugara koje je u Humsku doveo Božinov! Nikad nismo videli tako nešto!
20171001npBojinovV9 - Copyright MN Press

Dugo već Valeri Božinov nije član Partizana, ali konekcija koja se stvorila između kluba iz Humske i legendarnog bugarskog napadača je snažna i danas.

Nekadašnji centarfor crno-belih iskoristio je svoje veze u Partizanu kako bi dvojici svojih zemljaka omogućio praksu u sklopu dobijanja UEFA Pro licence, a oni su Beograd posle pet dana napustili puni utisaka.

Treneri tamnošnjih drugoligaša Etra (Veselin Velikov) i Jantre (Sašo Angelov) proveli su jednu radnu nedelju uz stručni štab Aleksandra Stanojevića, a svoje izuzetno pozitivne utiske iz srpske prestonice podelili su sa medijima u domovini.

- Otišli smo zahvaljujući Valeriju. Prvi put vidim takvo poštovanje prema bugarskom fudbaleru – počev od igrača, stručnog štaba, pomoćnog osoblja… Nikada nisam video tako nešto. Trener Stanojević ima 48 godina, vodio je četiri kluba u Kini, Saudijskoj Arabiji i Izraelu. Ovo mu je drugi mandat u Partizanu i bio je to izuzetno koristan period za nas – rekao je trener lidera druge bugarske lige Veselin Velikov.

Božinov je prva dva dana ostao uz svoje zemljake u Beogradu, kako bi ih upoznao sa domaćinima, koji su ostavili sjajan utisak na bugarske trenere.

- Trening centar je neverovatan. Imaju devet terena, od kojih su sedam sa prirodnom i dva sa veštačkom travom. Poseduju četiri autobusa – dva za omladinsku školu i po jedan za prvi i drugi tim. Više od 10 ljudi se brine samo o njihovim terenima, od kojih dva pripadaju prvom timu kako bi mogli da ih menjaju ukoliko je loše vreme – kazao je Veselin Velikov.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike