Piksi se sreo sa Santošem! Iako je Ronaldo u Beogradu besno bacao traku, portugalski selektor se na kraju ipak smejao (FOTO, VIDEO)

31.03.2022

18:34

0

Autor: 24sedam

U Srbiji je bilo 2:2, a u Portugalu 2:1 za naš tim

Piksi se sreo sa Santošem! Iako je Ronaldo u Beogradu besno bacao traku, portugalski selektor se na kraju ipak smejao (FOTO, VIDEO)
FPLeCijXsAk5SEj - Copyright Promo/FSS

Fudbalske reprezentacije Srbije i Portugala igraće na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali je naš nacionalni tim do Mundijala došao lakše. Kao prvoplasirani u grupi "orlovi" Dragana Stojkovića Piksija izborili su direktan plasman, dok su Kristijano Ronaldo i društvo išli "zaobilaznim" putem. Morali su u baraž, a u finalu su bili bolji od Severne Makedonije koja je pre toga izbacila Italiju.

Podsetimo, u prvom meču u Beogradu bilo je 2:2, a utakmica na stadionu "Rajko Mitić" ostaće upamćena i po poništenom golu gostiju. U samoj završnici, Ronaldo je bio toliko besan da je demonstrativno napustio teren. Pre toga je i skinuo kapitensku traku i bacio je.

U drugom meču, odigranom u Portugalu odlučivalo se ko će biti prvi. Do poslednjih trenutaka je bilo 1:1, da bi u poslednjim trenucima Aleksandar Mitrović dao gol za konačnih 2:1 i direktan plasman.

I kao što je rečeno, posle toga Portugalci su morali da odigraju još dva meča da bi došli do najveće svetske smotre fudbala.

U Dohi gde će sutra od 18 časova biti održan žreb srela su se i dva selektora, Dragan Stojković Piksi i Fernando Santoš. A Portugalac je konačno imao razloga za osmeh.

Ostaje da se vidi koga će žreb smestiti u grupe sa dva nacionalna tima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike