Grupa snova i grupa smrti! I šta ćemo sad?

30.03.2022

10:18

0

Autor: 24sedam

Fudbaleri Srbije iz trećeg šešira čekaju žreb za Svetsko prvenstvo

Grupa snova i grupa smrti! I šta ćemo sad?
20210330mmSrbija09 - Copyright MN Press

Sada je već opasno usitnilo do trenutka (1. april, 18.00) kada ćemo saznati sastave grupa za Svetsko prvenstvo.

Nisu doduše poznati još svi učesnici, ali se može steći prilično jasna slika šta bi i kako moglo da izgleda u Kataru. Posebno kada se radi o reprezentaciji Srbije.

Piksijeva četa smeštena je u treći šešir pred žreb, koji će biti održan uz jasno pravilo da se u istoj grupi ne mogu naći selekcije sa istog kontinenta, osim Evrope, iz koje će po dva nacionalna tima maksimalno biti usmereni jedni na druge.

Imajući ovo pravilo u vidu pokušali smo da izračunamo kako bi to izgledala "grupa snova", a kako "grupa smrti" za Orlove u Kataru.

 

 

Ako nas kuglice baš budu gledale, pa po šest evropskih timova iz prvog i drugog šešira smeste u iste grupe, onda bismo mogli da budemo jedini predstavnik Starog kontinenta i za rivale bismo izabrali domaćina Katar, Selekciju SAD (ako Amerikanci budu u tom šeširu) i Ekvadora. I to bi zaista bila grupa onako po meri. Da se uhvati zalet za nastavak takmičenja.

Ali, može se desiti i da nas kuglice "mrze" pa da upadnemo među zveri. Da nam iz prvog šešira zapadne, recimo, Engleska. Iz drugog bi tada, tako nam se čini Urugvaj bio najteži mogući rival (nema mesta za još Evropljana), a iz četvrtog Gana, koja nas je već jednom ujela za dušu.

Grupa snova bi, dakle, izgledala ovako:

Katar
Amerika
SRBIJA
Ekvador

Grupa smrti bila bi:

Engleska
Urugvaj
SRBIJA
Gana

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike