Sa Piksijem se poznaje odavno! Selektora Srbije i prvaka sveta povezuje jedan zanimljiv detalj!

31.03.2022

17:56

0

Autor: 24sedam

Žreb je zakazan za sutra, od 18 časova

Sa Piksijem se poznaje odavno! Selektora Srbije i prvaka sveta povezuje jedan zanimljiv detalj!
p4 - Copyright Promo/FSS

Doha, glavni grad Katara ovih dana je centar fudbalskog sveta, pošto će sutra u 18 časova početi žreb za grupe na Svetskom prvenstvu koje će krajem godine biti održano. Na licu mesta je i delegacija Fudbalskog saveza Srbije, u kojoj je i selektor Dragan Stojković Piksi. 

Selektor "orlova" je u Dohi sreo mnogo kolega, koje kao i on prisustvuju žrebu, a među njima je bio i Didije Dešan. Upravo je njegov tim branilac trofeja osvoijenog u Rusiji pre četiri godine.

Promo/FSS
 

- Posle viđenja sa Portugalcem Fernandom Santošom, jedan susret je posebno bio spontan i na obostrano zadovoljstvo. Prijatelji još iz marseljskih dana, jer su obojica nosili dres Olimpika, Dragan Stojković i Didije Dešan, selektor aktuelnog prvaka sveta, selekcije Francuske, videli su se posle mnogo godina.

 

 

Tema naravno milion, onih fudbalskih najviše, a tome u prilog zajednička konstatacija da će fudbalu u Kataru nedostajati Italija. Prvak Evrope nije uspeo da se domogne, drugi put zaredom, Prvenstva sveta, jer su u prvom baraž meču neočekivano eliminisani od Severne Makedonije - navedeno je na sajtu FSS.

Kao što smo rekli, izvlačenje parova počeće u 18 časova i nema sumnje da će ovaj događaj sutra biti jedan od najvažnijih u svetu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike