Danci su Piksija izbacili iz takta samo jednim pitanjem! Pogledajte odgovor selektora Srbije (VIDEO)

29.03.2022

19:33

0

Autor: 24sedam

"Orlovi" su u Kopenhagenu poraženi sa 3:0

Danci su Piksija izbacili iz takta samo jednim pitanjem! Pogledajte odgovor selektora Srbije (VIDEO)
Dragan Stojković Piksi - Copyright Printscreen / Youtube / FSS

Posle poraza od Danske, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi je razgovarao sa novinarima. Jedno od pitanja postavio je tamošnji novinar.

- Pre utakmice ste rekli da rezultat nije bitan. Kako možete da kažete da vas ne zanima što ste izgubili? - bilo je pitanje, a usledila je "kontra" Stojkovića kome se baš i nije svidelo insistiranje na odgovoru.

- Pa lepo sam rekao, ne zanima me. Ne znam koliko vama znači ova pobeda - kazao je Piksi, a ovaj detalj pogledajte od 2:00 na snimku.

Zatim je dodatno pričao o porazu i razlozima za isti.

- Imali smo mnogo problema sa kondicijom. Mislili smo da su igrači spremni, ali sve izmene koje smo pravili bile su prinudne. Igrači su ih tražili. To je dodatni problem za trenera kada mora da pravi takvu izmenu.

- I da smo pobedili danas ne bi to mnogo promenilo naše živote. Dobra partija oba tima. Koristili su naši greške, a mi nismo imali sreće. Ovaj rezultat nije bio pravi pokazatelj odnosa snaga. Imali smo nekoliko dobrih prilika za gol. Da je Mitrović izjednačio, bilo bi 1:1 i utakmica bi otišla u drugom pravcu.

U svakom slučaju, čestitam na pobedi. Danska je odličan tim, ali ipak, ne brinem previše. Možda se sretnemo u Kataru i to će da se važi - zaključio je Stojković, a da li će mu se želja ispuniti ostaje da se vidi.

Žreb za Mundijal u Kataru zakazan je za petak.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike