Njegova panenka je bila uvod u haos na Marakani! Radnički i Zvezda u novom duelu: Zašto da ne uzmemo bod, možda i sva tri?!

31.03.2022

06:00

0

Mladi napadač Nišlija, Nikola Štulić otkrio za naš portal kako teku pripreme za meč sa braniocem titule

Njegova panenka je bila uvod u haos na Marakani! Radnički i Zvezda u novom duelu: Zašto da ne uzmemo bod, možda i sva tri?!
20220216mmStulic05 - Copyright MN Press

Fudbaleri Radničkog dočekaće u subotu ekipu Crvene zvezde u pretposlednjem kolu regularnog dela Superlige Srbije. I domaćin i gost iz Beograda imaju svoju "računicu". Nišlije su trenutno na četvrtom mestu i sigurni su za plej-of, ali naravno da žele da osvoje nove bodove.

Na drugoj strani, branilac titule ima imperativ pobede u predstojećim mečevima, zbog trke za titulu sa Partizanom.

Poslednja utakmica koju su timovi Radoslava Bataka i Dejana Stankovića bila je ona u Kupu Srbije. A bilo je mnogo burno, a beogradski crveno-beli su bili uspešniji posle penala. Tada je u centru pažnje bio mladi napadač Nišlija, nekada Partizana, Nikola Štulić. Njegovo radovanje posle gola sa bele tačke izazvalo je haos na terenu.

MN Press
 

U razgovoru za 24sedam, Štulić je otkrio kako teku pripreme za predstojeći meč na "Čairu".

- Posle tri dana odmora tokom reprezentativne pauze treniralo se se jako. Bilo je naporno, ali smo spremni i daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat - kazao je Štulić koji je arhivirao pomenuti meč, odnosno sve što se dešavalo na "Rajku Mitiću".

Podsetimo, posle panenke kojom je savladao Milana Borjana, "ućutkivao" je Zvezdine navijače, što je izazvalo burnu reakciju domaćih fudbalera.

- Što je bilo, bilo je... Sada krećemo sve od početka. Ne razmišljam više o tome. Ovu utakmicu gledam kao i svaku drugu. Zvezda ima cilj, kao i Partizan da budu prvi. A mi želimo da zadržimo četvrto mesto i plasiramo se u Evropu. Ko bude bolji, pobediće.

Zna se dobro da Zvezda "nema pravo" na kiks, pošto je svaki bod veliki "kao kuća". Da li je zbog toga pod većim pritiskom?

- Sigurno da je tako, a dolaze na gostovanje koje je uvek neugodno. Teško je Radnički dobiti u Nišu. Možda je njima teže u tom psihološkom smislu, a i mi ćemo da se potrudimo da odigramo još bolje i izvučemo što bolji rezultat. Takođe mislim da smo mi pod malo manjim pritiskom, pošto smo četvrti i mnogo su nam važnije utakmice u plej-ofu koje ćemo igrati protiv ekipa koje su nam direktni konkurenti. Svi smo tu, u nekoliko bodova razlike. Sigurno je Zvezda favorit, ali ako budemo mogli iskoristićemo svoje šanse. Nećemo se predati i ako je moguće, zašto da ne uzmemo sva tri boda.

Baterije su pune

- Pauza nam je dobro došla, da napunimo baterije. Vreme smo proveli sa porodicama i posle nekoliko dana već se vratili na posao. Imali smo posle i tu utakmicu sa Napretkom, više kao trening. I spremni smo za nastavak sezone - kazao je Štulić.

Štulić nam je otkrio i da je bio gost na jednoj televiziji, u društvu starijeg i iskusnijeg saigrača, Filipa Kasalice.

- Zvali su nas, mene kao nekadašnjeg igrača Partizana, a Filipa kao bivšeg fudbalera Zvezde. I on misli da imamo snage da kod kuće uzmemo bod, a možda i tri. Nikad se ne zna... Znate kako kažu, lopta je okrugla. Sve je moguće.

Do početka meča u subotu nije ostalo mnogo, a "u vazduhu" se već oseća da dolazi Zvezda.

- Još nije vrhunac, ali se vidi da se nešto dešava. Traže se karte i mislim da će "Čair" biti dobro popunjen.

I za kraj, pitanje, očekuje li da bude starter.

- Ne znam još, kako trener odluči. Videćemo. Ja dajem maksimum na treninzima, pa ćemo da vidimo. Naravno da bih voleo da dam gol, za ovakve utakmice se živi - zaključio je Štulić razgovor za 24sedam.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike