Zvučno pojačanje na Marakani! Mezimac Delija se vraća u Zvezdu!

31.03.2022

14:10

1

Autor: 24sedam

Marko Marin ponovo u klubu iz Ljutice Bogdana

Zvučno pojačanje na Marakani! Mezimac Delija se vraća u Zvezdu!
20191106mmZvezda09 - Copyright MN Press

Jedan od najvećih mezimaca Delija u poslednjoj deceniji vraća se na „Marakanu“. Kako 24sedam saznaje, Marko Marin će se ponovo naći na stadionu „Rajko Mitić“, ovoga puta kao šef skauting službe.

Nekadašnji nemački reprezentativac je već neko vreme u klubu, a nedavni dolazak na utakmicu Grafičara i Zlatibora mogao je da nagovesti da se iza zidina najvećeg srpskog stadiona nešto sprema.

Podsetimo, Marin je nedavno odlučio da okači kopačke o klin. Bogatu karijeru sjajni vezitsta je završio u mađarskom Ferencvarošu, u kojem je igrao od septembra prošle godine. Iako ga je ugovor sa Mađarima vezivao do kraja sezone, a imao je opciju i za produžetak saradnje, bivši fudbaler Čelsija je osetio da je vreme da kaže zbogom aktivnom igranju fudbala.

Marin je tokom bogate karijere nastupao, pored Čelsija, Crvene zvezde i Ferencvaroša, za Borusiju Menhengladbah, Verder, Sevilju, Fiorentinu, Anderleht, Trabzon, Olimpijakos, a posle 58 utakmica i 11 golova na stadionu "Rajko Mitić" na poziv Vladana Milojevića je otišao u Al Ahli u kojem je ostao dve sezone. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike