Zvezda ili Partizan? Pančev zna šta će odlučiti šampionsku trku: Crveno-beli imaju prednost zbog...

25.03.2022

13:50

0

"Kobra" sa Vardara prognozirala borbu za titulu u Srbiji

Zvezda ili Partizan? Pančev zna šta će odlučiti šampionsku trku: Crveno-beli imaju prednost zbog...
derbi pancev - Copyright MN Press/YouTube/JasminceMirkovic

Darko Pančev je sa Crvenom zvezdom osvojio i evropsku i svetsku titulu. Od istorijskog uspeha crveno-belih iz Ljutice Bogdana prošlo je više od tri decenije, a čovek koji je pogodio odlučujući penal u Bariju redovno prati dešavanja u taboru crveno-belih.

Posebno u UEFA takmičenjima.

YouTube/JasminceMirkovic
 

- Zvezdine partije ove godine u Evropi su bile odlične. Samo neka nastave tako, igrali su na nivou tih ekipa, a ti timovi su bili iz jačih liga. Daleko od toga da je razočarala. Imala je uspešnu sezonu - kazao je Pančev za 24sedam, uz dodatni komentar dvomeča osmine finala Lige Evrope sa Rendžersom.

- Malo mi je teško da komentarišem ove utakmice. Neverovatno je kako su sa 3:0 izgubili u Škotskoj. Sa svim tim promašenim šansama, neiskorišćenim penalom. U Beogradu, odmah vođstvo od 1:0, pa onda dve fenomenalne šanse, posebno kada je Ohi malo jače vratio loptu Pavkovu, a bio prazan gol. Da je tada bilo 2:0, u 48. minutu... Pazi, fudbal je čudo. Na 2:0... Psihologija je opasna stvar. Mogla je Zvezda i do preokreta,  ali neka im ovo bude dobro iskustvo i neka nastave tako i sledeće sezone.

Naravno, nezaobilazna tema je bila Superliga, odnosno šampionska trka sa Partizanom.

- Ove godine, prvenstvo je veoma zanimljivo i to je dobro za srpski fudbal. Partizan se dosta pojačao i ima kvalitetniju ekipu u odnosu na prethodne sezone, kada je Zvezda bila apsolutno dominantna. Sada će biti neizvesno do kraja, jer sada imaju isti broj bodova. Jeste da Zvezda ima psihološku prednost zbog međusobnog boljeg skora, ali ko kiksne gubi trku... Tako da videćemo, ali će biti zanimljivo za gledanje - zaključila je "kobra" sa Vardara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike