Pančev samo za 24sedam! "Kobra" sa Vardara otkrila prepisku sa Piksijem posle senzacionalne pobede Makedonije

25.03.2022

12:39

0

Legendarni napadač pričao za naš portal i o ovoj generaciji "orlova"

Pančev samo za 24sedam! "Kobra" sa Vardara otkrila prepisku sa Piksijem posle senzacionalne pobede Makedonije
19900418tmPiksiDejo(1) - Copyright MN Press

Darko Pančev i Dragan Stojković Piksi bili su svojevremeno saigrači u Crvenoj zvezdi, a sinoć su imali i razloga za dopisivanje.

Fudbalska reprezentacija Srbije i Severne Makedonije su igrale i obe pobedile. Ali, Piksijevi "orlovi" su igrali prijateljsku utakmicu sa Mađarskom, dok su naši južni susedi šokirali Italiju u baražu za Svetsko prvenstvo u Kataru.

- Baš sam sinoć pratio utakmice i poslao poruku Piksiju. Nije znao rezultat meča u Palermu, pretpostavljam da su bili na aerodromu. I tad sam mu napisao da smo dali gol u drugom minutu nadoknade. Baš se obradovao, napisao "bravo i neverovatno". I stvarno je bilo neverovatno za sve - kazao je Pančev za 24sedam i nastavio o šansama "orlova" na šampionatu sveta koji će biti organizovan krajem godine.

- Samim njegovim dolaskom doneo je više profesionalizma. Više i samopouzdanja jer igrači treba nekada da shvate da vrede više nego što misle. On je sve to uradio za kratko vreme. Svaka čast, napravili su uspeh i ako tako nastave imaju šanse za nešto više.

Za mene je uspeh da se prođe prva faza takmičenja. A posle, znate kako to ide... Kao Hrvati na Mundijalu u Rusiji, uz nešto slabije rezultate stigli su do finala, ali nekada treba imati i sreće. Nekada te hoće, kao Makedoniju sinoć i nikada se ne zna. Uvek se može doći do velikih visina - zaključila je "kobra" sa Vardara.

Tokom dana ćete moći da pročitate i šta misli o šansama Zvezde da odbrani titulu, kao i o velikom podvigu u baražu za Mundijal.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike