FSS odrao večite rivale: Izrečene milionske kazne, Partizan plaća direktno Zvezdi!

24.03.2022

17:24

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli ostaju bez 5 miliona dinara zbog komentarisanja suđenja, a crno-beli moraju da plate 4,67 miliona zbog divljanja navijača na večitom derbiju

FSS odrao večite rivale: Izrečene milionske kazne, Partizan plaća direktno Zvezdi!
zvezdapartizan71 - Copyright MN Press

Mnogo posla imali su članovi Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, a glavna tema bili su Crvena zvezda i Partizan. Kazne su žestoke.

Zbog saopštenja nakon utakmice Spartak - Partizan povodom (ne)spornog penala za crno-bele Crvena zvezda će morati na račun FSS da uplati 5 miliona dinara!

Razlog su neosnovane optužbe na račun selektora Srbije Dragana Stojkovića koga su nazvali "režiserom" Superlige, a sudiju meča iz Subotice egzekutorom.

Partizan je kažnjen zbog divljanja navijača tokom večitog derbija - lomljenja stolica i paljenja pirotehnike na južnoj tribini stadiona Rajko Mitić.

Crno-beli su kažnjeni sa 4,67 miliona dinara, a tu sumu moraće da uplate na račun Crvene zvezde. Ovo praktično znači da će klub iz Humske otplatiti najveći deo kazne ljutom rivalu.

Pored Crvene zvezde i Partizana kažnjen je i Napredak sa 2 miliona dinara zbog izraženog nezadovoljstva nakon duela sa TSC, dok će Vojvodina platiti 100.000 dinara zbog upotrebe pirotehnike njenih navijača na utakmici sa timom iz Bačke Topole.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike