Šokantno priznanje Srbina! Imam privatnog trenera i ulažem 30.000 evra godišnje u svoje telo

23.03.2022

12:02

0

Autor: 24sedam

Najbolji fudbaler švedskog šampiona ispričao koliko ga košta dobra fizička spremnost

Šokantno priznanje Srbina! Imam privatnog trenera i ulažem 30.000 evra godišnje u svoje telo
Veljko Birmančević - Copyright foto: Profimedia

Najbolji fudbaler švedskog šampiona Malmea Veljko Birmančević privukao je pažnju tamošnje javnosti zbog samostalnog rada sa ličnim trenerom za fizičku pripremu. Srbin je u debitantskoj sezoni imao 17 golova i osam asistencija na 43 utakmice, a odličan učinak objašnjava na sledeći način: 

- Fudbal je moj život. Želim da budem vrhunski igrač pa ulažem novac u sebe da bih postao bolji igrač. Na primer, kupujem sve što je potrebno da bi se moje telo regenerisalo - kaže Birmančević.

Priprema ima svoju cenu:

- U sebe ulažem oko 300.000 kruna (oko 30.000 evra - prim.a) godišnje. Imam ličnog trenera sa kojim dodatno treniram, zatim imam mašine koje mi pomažu u oporavku organizma. Sada mogu da vam kažem da sam dva dana pre poslednjeg kup meča protiv AIK imao problema sa prednjom ložom. Tada sam dobio vežbe od dodatnog trenera i posle toga sam mogao da igram bez problema 120 minuta. Osećam da je vredno i ispravno što to radim.

Birmančević je za reprezentaciju Srbije odigrao tri utakmice - dve u turneji po Karibima i protiv Katara (0:4) posle poziva selektora Dragana Stojkovića Piksija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike