Zašto je Anćeloti precrtao Jovića, Bejla, Azara? Marka je imala šta da kaže, ali malo toga lepog!

22.03.2022

22:49

0

Autor: 24sedam

Ugledni madridski list naveo razloge za lošu poziciju trija na "Bernabeuu"

Zašto je Anćeloti precrtao Jovića, Bejla, Azara? Marka je imala šta da kaže, ali malo toga lepog!
luka - Copyright Profimedia

Iako Real sigurno gazi ka šampionskom tronu nedeljni ubedljiv poraz od Barselone u El klasiku (4:0) žestoko je uzdrmao beli deo Madrida. Toliko, da pojedini bivši igrači prilično burno komentarisali Anćelotijevu taktiku i izbor igrača za najvažniju utakmicu španskog fudbala…

Jedna od najčešćih zamerki na račun iskusnog italijanskog stratega bila je odluka da, i pored odsustva prve zvezde tima Karima Benzeme, te dva gola zaostatka na poluvremenu, van utakmice ostavi igrače kao što su Luka Jović i Eden Azar, dok Geret Bejl nije bio ni u protokolu za utakmicu…

Zbog toga je „Marka“, koja je poslovično dobro upoznata sa dešavanjima na „Santijago Bernabeuu“, pokušala da objasni zbog čega je ofanzivni trio u „nemilosti“ kod Don Karla.

- Zidan je odustao od Jovića, a izgleda da je to učinio i Anćeloti. Osim što ne daje rezultat kada mu se ukaže prilika, Srbin navodno slabo trenira, zbog čega ni njegovi saigrači nisu impresionirani. Luka je u januaru prošle godine zatražio odlazak na pozajmicu u Ajntraht, dobro je počeo, ali je sezonu završio sa samo četiri gola u 18 mečeva Bundeslige – piše „Marka“ i dodaje:.

- Njegov loš stav znači da čak i kada se pojave prilike, kao što je odsustvo Benzeme u „El Klasiku, Anćeloti gleda druga rešenja. Čini se da su mu dani u Madridu odbrojani, ukoliko neko bude želeo da ga kupi, što je prošlog leta bio problem.

Što se tiče Velšanina, ugledni madridski list naveo je da Bejl sebe više ne vidi u Madridu i da mu Real nije prioritet, te da samo čeka kraj sezone i istek ugovora kako bi promenio sredinu, dok je kod Azara situacija potpuno drugačija.

- Belgijanac je veoma cenjen u klubu i nije tajna da je očajnički želeo da se dokaže. Nije mu nedostajalo truda, ali bolna istina u njegovom slučaju je da, jednostavno, nije bio na nivou igrača koji imaju minute ispred njega. Anćeloti je veliki obožavatelj Azarovog stava, ali ne toliko i njegovog fizičkog stanja. Povrede su ga mučile prethodnih godina i čini se da su oduzele dimenziju njegovoj igri – nije igrač kakav je bio u Čelsiju i nema mnogo toga da ponudi timu u poređenju sa alternativama na njegovoj poziciji – napisala je „Marka“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike