Partizanova nada o pobedi u Surdulici: Nije ni moglo da se igra na onom terenu, a mi smo odneli velika tri boda

22.03.2022

10:42

0

Autor: 24sedam

Terzić golom nagovestio preokret u meču crno-belih protiv Radnika

Partizanova nada o pobedi u Surdulici: Nije ni moglo da se igra na onom terenu, a mi smo odneli velika tri boda
terzić3 - Copyright FK Partizan

Mladi reprezentativac i krilo Partizana Nikola Terzić navikao je saigrače i navijače da svojim golom vraća ekipu u život. Tako je uradio jesenas u Bačkoj Topoli protiv TSC kada su domaći poveli, a njegovim golovima došlo se do 1:3, i ponovilo se i u Surdulici juče protiv Radnika. Terzićev pogodak za izjednačenje bio je njegov peti u sezoni.

 - Utakmica je bila veoma teška i sa velikim značajem za nas. Kada smo se pripremali, znali smo da će biti veoma teško, jer je to ekipa koja, do današnje utakmice, nije primila gol u drugom delu prvensta, ekipa koja igra odlično kod kuće gde ih je jako teško pobediti. Naravno, ako dodate na sve i težak teren na kom nije moglo da se igra, a morali smo brzo da se adaptiramo na njega i sve oko nas, ovo što smo uradili čini nas ponosnim, jer smo osvojili jako bitna tri boda - u dahu govori Terzić i nastavlja:

- Mislim da smo odlično ušli u utakmicu i pokazali karakter! Što je najvažnije, kada smo posle primljenog gola napravili neverovatnu reakciju, brzo došli do izjednačujućeg pogotka i nastavili da ređamo šanse sa željom da dođemo do preokreta u prvom poluvremenu. Nakon što smo izašli na teren u drugom poluvremenu, veoma brzo smo postigli naš drugi gol i preokrenuli rezultat u našu korist! Do samog kraja smo pokazali karakter, da smo pravi tim i svi kao jedan.

Kakvi si utisci posle gola koji si postigao?

- Naravno da sam presrećan, da mi puno znači, na ovako teškom gostovanju ima još veći značaj za tim. Mislim da je došao kao nagrada za vredan rad i trud tokom čitave sezone. Kvinsi je odigrao odličnu utakmicu, probio po desnom boku, čekao sam tu loptu u 16 metara i slabijom, desnom, nogom pogodio. Jako bitan gol za mene.

Da li je ova pobeda "osvežila“ tim?

- Naravno da je osvežila tim, kao što sam rekao, najteže gostovanje, jako bitna tri boda! Sve je bilo kako treba i kako šef zahteva od nas u takvim utakmicama. Pokazali smo karakter, uzdigili se posle remija sa Napretkom, igramo odličnu sezoni, u trci smo za titulu, stigli do osmine finala lige konferencije. Sada nam predstoji reprezentativna pauza, gde će svi odmoriti i biti spremni za nastavak prvenstva.

Partizan je posle mnogo godina u trci za titulu!

- Naravno da možemo do titule, ima još dosta da se igra. Spremni smo za nastavak i nadamo se da cemo slaviti titulu na kraju!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike