Murinju se nije svidelo ponašanje navijača Rome! Ne radi se to posle 43 minuta!

20.03.2022

21:02

0

Autor: 24sedam

Tami Ejbraham je dao dva gola

Murinju se nije svidelo ponašanje navijača Rome! Ne radi se to posle 43 minuta!
Tan2022-3-20_185339477_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/Andrew Mediccini

Roma je bila uspešnija od Lacija u "derbiju dela Kapitale" i to sa 3:0. Ekipa Žozea Murinja je na taj način prestigla na tabeli gradskog rivala, i sada je peta. Posle velike pobede pričao je i Portugalac.

- Odlična partija. Ovo je bila zaista posebno. Deluje da smo primenili na terenu sve što smo ranije pripremali i na čemu smo radili. Lacio je pokušao u drugom poluvremenu, igrao sa ponosom ali zapravo nam nikada nije ozbiljno pripretio i moji momci zaslužuju čestitke za to - kazao je Murinjo i prokomentarisao situaciju sa kraja prvog poluvremena kada je apelovao na Romine navijače da ne prave meksičke talase i da ne ponižavaju rivala.

- Ne volim te "ole stvari". Zbog uticaja koje imaju na igrače posle samo 43 minuta igre. Oni to shvataju kao da je utakmica završena i počinju da više razmišljaju o zabavi na terenu. Poštovanje je jako bitna stvar. Pobedili smo sa tri gola razlike, mogli smo i sa četiri ili pet, ali poštovanje prema protivniku mora uvek da postoji.

Junak pobede je bio Tami Ejbraham, zbog dva gola.

- Više ni sam ne znam koji mu je potencijal. Nisu u pitanju samo golovi danas, već način na koji se bori, pritiska, trči, brani loptu... Zahtevam mnogo od njega jer znam koliko može da pruži. On mora svaku utakmicu da igra sa ovakvim stavom - dodao je "Posebni", a komentar je dao i kolega Mauricio Sari.

- Pristup i nije postojao. Primili smo gol već u prvom minutu i to nam je izbilo dah. Posle toga nismo imali snage da ostanemo u meču. Naše glave su odmah pale i to nas je odvelo u poraz. Žao mi je zbog navijača, pošto im je do ovog meča veoma stalo. Pustili smo da nas nervoza pojede - kazao je strateg ekipe u kojoj igraju Sergej Milinković-Savić i Dimitrije Kamenović.

S tim da je reprezentativac Srbije sve vreme bio na terenu, dok je nekadašnji igrač Čukaričkog poraz odgledao sa klupe.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike